Antena 3 CNN Actualitate Crimă din a doua încercare: Băiatul care şi-a ucis familia a mai avut o tentativă de a-şi omorî mama

Crimă din a doua încercare: Băiatul care şi-a ucis familia a mai avut o tentativă de a-şi omorî mama

Crimă din a doua încercare: Băiatul care şi-a ucis familia a mai avut o tentativă de a-şi omorî mama
Sursa foto: Foto: parentables.howstuffworks.com
07 Oct 2011   •   10:21

Adolescentul din Iaşi care şi-a măcelărit familia, a mai avut o tentativă de a-şi omorî mama, în urma cu doi ani. Femeia a m[rturisit atunci incredibila întâmplare pe un forum. Preotul la care băiatul s-a spovedit imediat după crime şi cel care l-a reclamat poliţiştilor, a vorbit, în exclusivitate, despre cum l-a convins pe criminal să se predea.

A vrut să-l vindece, să-i ofere o viaţă normală, chiar şi cu preţul propriei vieţi. Mama lui Cătălin a încercat să-şi ţină departe fiul de sanatoriu, chiar dacă ieşirile băiatului deveneau din ce în ce mai violente. În urmă cu doi ani, Cătălin şi-a bătut mama, apoi a încercat să se sinucidă. "Am fost sfătuiţi de terapeut să chemăm poliţia, să-l ducă la spital. Eu nu am vrut, mama s-a speriat (soţul meu e navigator, deci nu era acasă) şi a chemat politia. Băiatul a auzit poliţia şi a vrut sa "fugă" pe geam. A căzut de la 5 metri pe asfalt" a povestiti femeia pe un forum.

Fiul ei, de altfel, un copil cu rezultate excelente la învăţătură, nu mai răspundea la tratament. Iar asta l-a transformat dintr-un geniu, într-un criminal. După ce şi-a ucis mama şi bunica, băiatul a vrut să se spovedească. Preotul nu s-a pierdut cu firea şi a căutat să-l liniştească.

Deşi Cătălin vroia să se sinucidă, preotul l-a convins să se predea autorităţilor. Băiatul este internat acum într-o clinică de psihiatrie.



×
Subiecte în articol: crima adolescent preot forum tentativa de omor
Parteneri
Calitatea aerului din România, afectată de praful saharian
x close