Antena 3 CNN Actualitate Polițiștii caută o femeie, complice la asasinatul de la Sibiu | Primul suspect prins va fi eliberat

Polițiștii caută o femeie, complice la asasinatul de la Sibiu | Primul suspect prins va fi eliberat

Răsturnare de situație în cazul crimei de la Sibiu. Polițiștii sunt în căutarea unei femei care ar fi complicele celor trei indivizi care l-au ucis pe Adrian Kreiner.

de Redacția Antena 3 CNN    |    17 Noi 2023   •   12:30

Suspectul care a fost prins seara trecută de poliție în legătură cu uciderea milionarului Adrian Kreiner va fi eliberat, pentru că nu s-au confirmat probele.  

Individul, care este un fost boxer, a fost prins de polițiști în Dolj, unde se credea că ar fi încercat să se ascundă.  

Cu toate acestea, după audierile maraton de azi noapte, anchetatorii au ajuns la concluzia că nu există probe pentru a propune arestarea acestuia.  

El se află, deocamdată, în custodia polițiștilor, dar urmează să fie eliberat. 

"Surse apropiate anchetei spun că identificarea acestui suspect a avut loc la scurt timp după perchezițiile din localitatea Dumbrăvița din județul Timiș. 

De asemenea, au contat informațiile martorului-cheie din dosar. Acest martor, reținut în arestul IPJ Sibiu, le-a spus anchetatorilor numele și semnalmentele suspectului ce avea să fie reținut în județul Dolj și, în plus, l-a identificat pe acesta din urmă într-o fotografie.

Citește și: Filmul complet al asasinatului de la Sibiu. Adrian Kreiner a fost legat, torturat și lăsat să moară acoperit cu o pătură

Individul capturat ieri a fost interogat toată noaptea, iar anchetatorii au decis că nu există probe care să-l incrimineze în cazul uciderii omului de afaceri din Sibiu. 

Anchetatorii încearcă acum să stabilească dacă nu cumva martorul-cheie, Ilie Sitariu, a încercat să-i inducă în eroare, pentru ca adevăratul suspect să mai câștige niște timp și să se ascundă sau să dispară", a relatat corespondentul Antena 3 CNN, Andreea Borboros.

Între timp, procurorii au dispus reținerea lui Ilie Sitariu, față de care s-a dispus începerea urmăririi penale pentru săvârșirea infracțiunii de favorizare a infractorului, constând în aceea că ar fi ajutat autorii crimei cu găzduire și transport, contribuind și la plecarea din țară a unuia dintre autori.  

La locuința acestuia şi la sediul firmei sale s-au efectuat percheziții domiciliare. 

Şeful Poliţiei Sibiu a explicat că au fost vizionate imagini din peste 100 de locații, care au acoperit 10 kilometri pătrați din municipiul Sibiu, dar și din comuna alăturată Şelimbăr. De asemenea, polițiștii au vizionat imagini din 67 de locații, care au cumulat peste 1.000 de ore de filmare. 

Femeie căutată de Poliție

Între timp însă, polițiștii au plecat pe urmele unei femei. Mai exact, pe urmele iubitei unuia dintre suspecți. Femeia ar fi încercat să găsească clienți pentru ceasurile de lux furate de la milionar.  

”În seara zilei de 07.11.2023, în momentul în care s-a aflat public despre decesul victimei, doi dintre suspecți și suspecta au părăsit cu certitudine țara”, spun reprezentanții poliției.  

Femeia ar fi fost cea care a închiriat apartamentul în care indivizii au fost cazați trei zile înainte de crimă. Mai mult decât atât, aceasta a fost permanent alături de cei trei, atât înainte de atac, cât și după.  

”În data de 04.11.2023, cei 5 suspecți (4 bărbați și o femeie) au plecat de pe raza localității Dumbrăvița, județul Timiș cu două autoturisme aparținând a doi dintre suspecți. Un autoturism a fost lăsat pe raza municipiului Deva, județul Hunedoara, urmând ca acesta să reprezinte o mașină de rezervă pentru o deplasare ulterioară, cu care să nu se fi intrat pe raza orașului Sibiu. 

Cei cinci au ajuns la Sibiu cu celălalt autoturism, condus de către unul dintre suspecți, suspect care nu a participat la săvârșirea faptei. Aceștia au oprit în parcarea unui mall în jurul orei 17.30. După ce trei dintre ei au făcut mici cumpărături, în timp ce ceilalți 2 au așteptat în mașină, în jurul orelor 18.00, s-au deplasat cu toții pe strada Doamna Stanca, unde suspecta închiriase un apartament pentru 3 nopți. 

După ce a preluat apartamentul închiriat de la proprietar, suspecta și șoferul au părăsit municipiul Sibiu cu autoturismul cu care veniseră, lăsându-i în apartamentul închiriat pe cei trei suspecți”, se mai arată în comunicatul poliției.

×
Subiecte în articol: Adrian Kreiner Sibiu
Parteneri
Mărturia exclusivă a celui care l-a dus pe Prințul Paul în Malta
x close