Antena 3 CNN Actualitate Cristi Borcea are un duşman mai mare decât Steaua. Cum i-a venit Facebook de hac acţionarului dinamovist

Cristi Borcea are un duşman mai mare decât Steaua. Cum i-a venit Facebook de hac acţionarului dinamovist

Cristi Borcea are un duşman mai mare decât Steaua. Cum i-a venit Facebook de hac acţionarului dinamovist
Sursa foto: Foto: Intact Images
24 Sep 2012   •   22:50

Cristi Borcea şi-a găsit un duşman mai mare decât Steaua - Facebook. Acţionarul de la Dinamo e foc şi pară după ce a descoperit că el şi soţia lui au conturi false pe reţeaua de socializare. Pe cel al doamnei Borcea au fost deja postate fotografii mai mult decât senzuale. Trucate, spune însă Borcea, care a depus plângere la poliţie.

Cristi Borcea nu e un fan al internetului. Nu-şi bate capul să navigheze online, nici să-şi facă profiluri pe reţelele de socializare. Aşa că a aflat de la prieteni că i-a fost furată, virtual, identitatea.

Declaraţii haioase, pot apărea oricând, acum, în spaţiul virtual. De această dată, însă, ele nu vin din partea Alinei Borcea. Pentru că şi pe numele soţiei dinamovistului a fost făcut un cont fals de Facebook.

Deşi, la o primă vedere, conturile false ale celor doi au părut doar o glumă pentru acţionar, când s-a uitat mai atent şi a văzut discuţiile dintre presupusul Cristi Borcea şi ceilalţi utilizatori creduli, gluma s-a îngroşat brusc.

Astfel de conturi false, există, pe reţelele de socializare şi cu atât mai mult pe numele personelor publice.




×
Subiecte în articol: Cristi Borcea retea de socializare
Parteneri
Cel mai căutat fugar american a fost prins la Vatican
x close