Antena 3 CNN Actualitate Cristian Cioacă este confruntat cu o serie de probe în apartamentul conjugal

Cristian Cioacă este confruntat cu o serie de probe în apartamentul conjugal

Cristian Cioacă este confruntat cu o serie de probe în apartamentul conjugal
Sursa foto: Foto: Intact Images
13 Sep 2012   •   17:11

Procurorii au făcut, joi, percheziţii în apartamentul poliţistului Cristian Cioacă din municipiul Braşov, pe care acesta îl deţinea împreună cu fosta soţie Elodia Ghinescu, de unde au prelevat probe noi, agentul şi avocata acestuia fiind de faţă, scrie Mediafax.
   
Cristian Cioacă a venit, joi dimineaţă, la Curtea de Apel Braşov, unde avea termen în dosarul de furt între soţi, magistraţii stabilind un nou termen pentru 11 octombrie.
   
După ce a ieşit de la Curtea de Apel Braşov, Cioacă a fost ridicat de pe stradă de poliţişti şi procurori, cu mandat de aducere şi luat cu o maşină, fiind dus la Parchetul Curţii de Apel Braşov, unde a stat aproximativ 15 minute.
   
Ulterior, poliţistul a fost transportat la apartamentul său de pe strada Gloriei din cartirul Tractorul, unde se presupune că ar fi avut loc uciderea soţiei sale, avocata Elodia Ghinescu, în urmă cu cinci ani.
   
Procurorii au făcut percheziţii în apartament şi au preluat noi probe, în prezenţa lui Cioacă şi a avocatei sale, Maria Vasii.
   
"A fost vorba de o prelevare de probe, respectiv se iau urme de pe perete, se iau substanţe. Domnii procurori, fiind o echipă nouă, au preluat acest dosar şi aveau nevoie să-şi facă propriile lămuriri înainte de a ajunge la o soluţie pe dosar. Au ţinut să vină personal să verifice apartamentul, să facă o expertiză asupra urmelor pe care le vor ridica. Nu avem nicio obiecţiune, este dreptul dânşilor să facă aceste verificări", a spus avocata Maria Vasii, la ieşirea din apartament, în jurul orei 17.00.
   
Avocata a spus că procurorii au luat urme de pe perete unde ar fi fost găsite pete de sânge "care pot fi urme de peste ani" şi că este vorba "doar de nişte verificări de rutină".
   
Purtătorul de cuvânt de la Parchetul instanţei supreme, Ramona Bulcu că Cioacă a fost dus la Parchetul Curţii de Apel Braşov în legătură cu dosarul în care este suspectat de uciderea Elodiei Ghinescu.
   
Ramona Bulcu preciza că în acest dosar "se readministrează anumite probe" şi există un nou procuror de caz, care joi a mers la Braşov.

×
Subiecte în articol: elodia ghinescu
Parteneri
Ion Iliescu și Petre Roman, audiați în Dosarul Mineriadei, după 34 de ani
x close