Antena 3 CNN Actualitate Cristian Ţânţăreanu, executat silit. Omul de afaceri spune că a fost prejudiciat de sistem

Cristian Ţânţăreanu, executat silit. Omul de afaceri spune că a fost prejudiciat de sistem

Cristian Ţânţăreanu, executat silit. Omul de afaceri spune că a fost prejudiciat de sistem
Sursa foto: Foto: Videonews
de M.Z.    |    05 Apr 2013   •   19:44

Necazuri în Paradisul Verde. Cristian Ţânţăreanu a pierdut o bătălie cu Fiscul. Cei de la ANAF ar putea să îl execute silit pe omul de afaceri pentru o datorie care s-ar ridica la peste 20 de milioane de lei. Miliardarul a încercat să oprească acţiunea în instanţă, dar judecătorii i-au respins cererea.

Fiscul vrea să îl execute pe omul de afaceri deoarece nu ar fi plătit TVA-ul pentru mai multe tranzacţii imobiliare realizate în perioada 2005 - 2008. În replică, Ţânţăreanu spune că este total nevinovat.

"Cu penalizări, cu toate alea sunt vreo două milioane. Două milioane şi ceva. Deci nu am prejudiciat. Eu am fost prejudiciat de un sistem găunos", susţine Cristian Ţânţăreanu.

Găunos, spune omul de afaceri, pentru că el ar fi vrut să plătească, dar, la vremea aceea, legea nu avea norme de aplicare.

Dar şeful din paradis nu se dă bătut cu una, cu două. Deşi Fiscul i-a pus sub sechestru mai multe bunuri, luptă în instanţă să anuleze ordinul de executare.

Judecătorii au dat de această dată dreptate ANAF-ului, dar războiul nu este pierdut. Cristian Ţânţăreanu poate face recurs, când se întoarce din străinătate. Apropiaţii săi spun că zilele acestea ar fi plecat într-o nouă călătorie.

Miliardarul nu lasă operaţia de cancer de colon suferită nu demult şi nu lasă nici cei 68 de ani să îi strice cheful de vacanţe şi de petreceri.

×
Subiecte în articol: executare silita executat silit
Parteneri
Nouă metodă de înșelătorie în România în numele ministrului Energiei
x close