Antena 3 CNN Actualitate Cristian Tudor Popescu, anunț-șoc după accidentarea oribilă a Mihaelei Buzărnescu

Cristian Tudor Popescu, anunț-șoc după accidentarea oribilă a Mihaelei Buzărnescu

Cristian Tudor Popescu, anunț-șoc după accidentarea oribilă a Mihaelei Buzărnescu
09 Aug 2018   •   01:05

Cristian Tudor Popescu e de părere că accidentarea suferită de către Mihaela Buzărnescu în meciul cu Elina Svitolina îi va pune capăt sezonului.

"Nu cred că este foarte gravă accidentarea, este o entorsă, dar după cât am putut eu să vad, asta îi încheie sezonul Mihaelei Buzărnescu, adică nu cred că va mai putea să aibă o prestație semnificativă la US Open și nici că mai poate ajunge în Turneul Campioanelor", a declarat CTP, scrie Digisport.

CTP crede că rutina Mihaelei Buzărnescu din ultimele luni a determinat această accidentare. 

"Nu e doar o întâmplare, după cum spuneam după victoria de la San Jose, că ea este capabilă de orice, chiar și de o finală de Grand Slam, doar să nu îi cedeze fizicul. Mihaela a făcut niște eforturi supraomenești. A jucat 33-34 de turnee în ultimul an, s-a întrebuințat fizic la maximum și modul în care s-a petrecut această accidentare este emblematică după 2 ore și 20 de minute de confruntare cu Elina Svitolina. Mihaela s-a dus la acea minge la care șansele ei de a recupera erau aproape nule. S-a dus totuși din determinare, din setea ei de a câștiga acea minge. Nici nu a mai ajuns mingea, s-a dus în acel sprint, organismul ei dădea semne de oboseală din setul 2. De aceea a călcat strâmb, din pricina oboselii acumulate nu numai în acest meci cu Svitolina, ci în întregul sezon. Se vindeca în aproximativ cam o lună de zile, după care urmează recuperarea. Nu cred că o va scoate din activitate pentru perioade lungi de timp, însă cred că ea va trebui să-și dozeze altfel efortul de acum înainte", e de părere Cristian Tudor Popescu.

×
Parteneri
Se bagă pensiile pe card! S-a aflat exact data la care se vor vira banii
x close