Antena 3 CNN Actualitate Cristian Tudor Popescu: Dânsa Elena va deveni Sfânta Elena?

Cristian Tudor Popescu: Dânsa Elena va deveni Sfânta Elena?

Cristian Tudor Popescu: Dânsa Elena va deveni Sfânta Elena?
29 Mar 2017   •   10:31

Jurnalistul Cristian Tudor Popescu lansează, pe site-ul Republica.ro, patru întrebări în contextul condamnării pe care a primit-o, marți, fostul ministru al turismului Elena Udrea

''1. A fost Elena Udrea, nu președinta, aproape împărăteasa României?

2. Dacă Dânsa Elena merită 6 ani, Traian Băsescu, pentru că a pus-o în scaune din toate pozițiile, câți ani de pușcărie ar merita?

3. Cui credeți, stimați Republicani, că i-ar sta bine după gratii alături de Dânsa Elena?

4. La răcoare, sunteți de părere că Dânsa își va aprofunda legătura cu Dumnezeu începută la Cluj, astfel încât, peste 100 de ani, măicuța Elena va fi făcută sfântă de BOR?'', a scris Cristian Tudor Popescu.

Elena Udrea, fost ministru al Turismului, a fost condamnată la şase ani de închisoare pentru luare de mită şi abuz în serviciu în dosarul "Gala Bute". Decizia Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie nu este definitivă.

Magistraţii Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie au condamnat-o, marţi, pe Elena Udrea pentru trei infracţiuni de luare de mită la cinci, patru şi respectiv şase ani de închisoare, iar pentru abuz în serviciu, fostul ministru al Turismului a primit o condamnare tot de şase ani de închisoare, pedepsele fiind contopite, în final instanţa dispunând şase ani de închisoare cu executare pentru Elena Udrea. Aceasta a fost achitată pentru infracţiunea de tentativă de folosire de declaraţii false sau incomplete.

Citește și: Elena Udrea, condamnată la șase ani de închisoare cu executare în dosarul „Gala Bute”

×
Subiecte în articol: Elena Udrea
Parteneri
Schema mafiei din România. Susţinere de la nivel înalt
x close