Antena 3 CNN Actualitate Cristian Tudor Popescu: Plecarea lui Raed Arafat din această funcţie este o mare pierdere

Cristian Tudor Popescu: Plecarea lui Raed Arafat din această funcţie este o mare pierdere

Cristian Tudor Popescu: Plecarea lui Raed Arafat din această funcţie este o mare pierdere
Sursa foto: Foto: Antena 3
10 Ian 2012   •   22:38

Jurnalistul Cristian Tudor Popescu, a declarat, marţi seară, la Sinteza Zilei, de la Antena 3, că decizia subsecretarului de stat Raed Arafat de a demisiona din funcţie este una gravă, adăugând faptul că doctorul Arafat este un profesionist onest care nu ar fi trebuit să ia o asemenea atitudine vizavi de declaraţiile preşedintelui Băsescu.

"Îl consider pe Raed Arafat o pasăre rară în peisajul guvernamental şi administrativ din România. Este un profesionist onest aflat acolo unde îi este locul. Şi pentru că nu sunt prea mulţi astfel de oameni, este o mare pierdere plecarea sa din această funcţie. După părerea mea, plecare nejustificată", a declarat jurnalistul Cristian Tudor Popescu.

În plus, Cristian Tudor Popescu este de părere că demisia lui Raed Arafat este una nejustificată, întrucât legea sănătăţii care îl nemulţumeşte nu a fost încă dicutată public şi, mai mult, însuşi Traian Băsescu a declarat ferm că ar fi o mare greşeală ca această lege sa fie adoptată forţat, prin asumarea răspunderii Guvernului.

"Această Lege a sănătăţii, care îl nemulţumeşte pe Raed Arafat, nu a fost încă discutată public. Ea este expusă acum dezbaterii publice dar oamenii nu înţeleg nici măcar acum cine cu cine se ceartă. Chiar şi preşedintele Traian Băsescu a declarat, în mod ferm, că ar fi o mare greşeaşă ca această lege să fie adoptată forţat, prin asumarea răspunderii" a afirmat jurnalistul.

 


Doctorul Raed Arafat a demisionat, marţi, din funcţia de subsecretar de stat în Ministerul Sănătăţii. Arafat a decis să îşi dea demisia după ce a fost atacat dur de Traian Băsescu în cadrul unei emisiuni la care era invitat.

În respectiva emisiune, preşedintele l-a avertizat pe Arafat  că ar trebui să se gândească să demisioneze din funcţia de subsecretar de stat în Ministerul Sănătăţii, dacă nu este de acord cu ministrul şi nu reuşeşte să îşi comunice nemulţumirile în cadrul instituţiei.

Vezi aici înregistrarea integrală a emisiunii Sinteza Zilei.


×
Parteneri
Afacerea de succes cu care un italian a dat lovitura în Buzău
x close