Antena 3 CNN Actualitate Cristina Coruţ a fost numită de Guvern noul prefect al Capitalei

Cristina Coruţ a fost numită de Guvern noul prefect al Capitalei

Cristina Coruţ a fost numită de Guvern noul prefect al Capitalei
Sursa foto: Foto: Agerpres
de M.Z.    |    18 Apr 2012   •   14:43

Guvernul a numit-o miercuri pe Cristina Ecaterina Coruţ în funcţia de prefect al Capitalei, a anunţat ministrul Administraţiei şi Internelor, Gabriel Berca, informează Agerpres.

Coruţ, care a ocupat până în prezent funcţia de subprefect, îl înlocuieşte pe Mihai Atănăsoaiei care a demisionat pentru a candida la Primăria sectorului 5.

În octombrie 2009, Cristina Ecaterina Coruţ, la acel moment secretar general al Secretariatului de Stat pentru Problemele Revoluţionarilor, a fost reinstalată de Guvern în funcţia de subprefect al Capitalei, post pe care îl pierduse în iulie 2008, printr-o hotărâre a fostului Cabinet.

Coruţ ocupa postul de subprefect al Capitalei din aprilie 2006, după ce în intervalul 1 martie 2005-5 aprilie 2006 a lucrat ca director executiv adjunct în cadrul Primăriei municipiului Bucureşti.

În perioada septembrie 2005-ianuarie 2006, Cristina Coruţ a fost detaşată temporar la Ministerul Integrării Europene, în funcţia de secretar general adjunct.

Ea a lucrat în Primăria Capitalei din 2001, când primarul general de atunci, Traian Băsescu, a numit-o consilier juridic.

×
Subiecte în articol: guvern
Parteneri
Româncă, pion important al cartelului de droguri Sinaloa din Spania
x close