Antena 3 CNN Actualitate Cristoiu: Iohannis s-a dovedit catastrofal ca imagine. Îl ținem în fereastră, citește acele texte

Cristoiu: Iohannis s-a dovedit catastrofal ca imagine. Îl ținem în fereastră, citește acele texte

Ion Cristoiu afirmă că președintele Klaus Iohannis nu știe să comunice și să adune capital politic de pe urma crizei provocate de coronavirus.

Cristoiu: Iohannis s-a dovedit catastrofal ca imagine. Îl ținem în fereastră, citește acele texte
Sursa foto: sursă foto: captură Antena 3
06 Apr 2020   •   18:16

"Nu cred că Klaus Iohannis a câștigat sau a pierdut ceva. Iohannis s-a dovedit catastrofal ca imagine. Cei care l-au votat și-au dat seama că au făcut o prostie. S-a văzut că i-a fost și în 2014, și acum, impus, a fost o manipulare a străinătății, a occidentalilor și l-au pus în perioadă critică, se vede ce nu s-a văzut în campanie electorală pentru că nu a avut așa ceva.

Acum trebuie să se bată cu viața, cu o criză, nu știe să se bată, să comunice. E nevoie și Palatul Cotroceni să fie ocupat de cineva, dar dacă este pustiu o să vină coronavirusul. Îl ținem în fereastră, citește acele texte, nu e exclus să facă o operațiune gen Putin să meargă la vreun spital.

Pe primul loc este Nelu Tătaru. Este idolul presei, nu întâmplător. Această criză, echivalentă cu un război, a pus la îndoială liderul tradițional, cel creat de media, de imagine, cu consilieri. Demnitarul care spune <>", a spus Ion Cristoiu, în emisiunea 'Gândurile lui Cristoiu'.

×
Subiecte în articol: Ion Cristoiu Klaus Iohannis
Parteneri
Crimă șocantă într-un bloc din Sectorul 2 al Bucureştiului
x close