Cristoiu: Iohannis s-a dovedit catastrofal ca imagine. Îl ținem în fereastră, citește acele texte

de D.G.    |    06 Apr 2020   •   18:16
Cristoiu: Iohannis s-a dovedit catastrofal ca imagine. Îl ținem în fereastră, citește acele texte sursă foto: captură Antena 3

Ion Cristoiu afirmă că președintele Klaus Iohannis nu știe să comunice și să adune capital politic de pe urma crizei provocate de coronavirus.

"Nu cred că Klaus Iohannis a câștigat sau a pierdut ceva. Iohannis s-a dovedit catastrofal ca imagine. Cei care l-au votat și-au dat seama că au făcut o prostie. S-a văzut că i-a fost și în 2014, și acum, impus, a fost o manipulare a străinătății, a occidentalilor și l-au pus în perioadă critică, se vede ce nu s-a văzut în campanie electorală pentru că nu a avut așa ceva.

Acum trebuie să se bată cu viața, cu o criză, nu știe să se bată, să comunice. E nevoie și Palatul Cotroceni să fie ocupat de cineva, dar dacă este pustiu o să vină coronavirusul. Îl ținem în fereastră, citește acele texte, nu e exclus să facă o operațiune gen Putin să meargă la vreun spital.

Pe primul loc este Nelu Tătaru. Este idolul presei, nu întâmplător. Această criză, echivalentă cu un război, a pus la îndoială liderul tradițional, cel creat de media, de imagine, cu consilieri. Demnitarul care spune <>", a spus Ion Cristoiu, în emisiunea 'Gândurile lui Cristoiu'.

ExitPOLL
Parteneri
x close