Antena 3 CNN Actualitate Un tânăr din Suceava și-a înjunghiat câinele din gelozie. Cum s-a aflat totul și ce le-a făcut celorlalte animale adoptate

Un tânăr din Suceava și-a înjunghiat câinele din gelozie. Cum s-a aflat totul și ce le-a făcut celorlalte animale adoptate

Un tânăr de 24 de ani, din București, dar cu domiciliul în Suceava, este cercetat pentru violență în familie și uciderea animalelor cu intenție. Ce a putut să îi facă soției, dar și animalelor pe care el însuși le adoptase, întrece orice imaginație.

Un tânăr din Suceava și-a înjunghiat câinele din gelozie. Cum s-a aflat totul și ce le-a făcut celorlalte animale adoptate
Sursa foto: Pixabay
de Cristina Tudorache    |    02 Iul 2020   •   22:40

Soția bărbatului este cea care l-a dat pe mâna polițiștilor pe tânărul care a manifestat o cruzime fără limite la adresa animalelor de companie.

Dar nu doar animalele au intrat pe mâna individului, ci și soția, care a fost bătută cu bestialitate de soț, când acesta se afla în stare de ebrietate. Ea le-a mărturisit polițiștilor și că trăiește cu teamă alături de soțul ei, mai ales după ce acesta a lovit cu sălbăticie două pisici pe care chiar el le adoptase.

Ceea ce este și mai șocant, este motivul pentru care le-a tratat cu bestialitate. Una dintre pisici a murit după ce a fost trântită de podea pentru că se urcase pe masă și mâncase dintr-o farfurie. Cealaltă a fost rănită grav după ce individul a izbit-o cu capul de ușă pentru că o găsise urcată pe pat. 

Soția nu l-ar fi reclamat pe bărbat dacă nu ar fi fost încurajată de tânăra de la care adoptase pisicile

Cei doi soți au fost foarte încântați acum câtea luni, când au găsit pe internet o postare a unei tinere de 18 ani, care oferea în adopție două pisici.

Ei au luat legătura cu fata, care le-a explicat toate responsabilitățile și le-a propus un contract de adopție, pe care chiar individul l-ar fi semnat.

Fata a continuat să se intereseze de cum s-au adaptat pisicile și a fost șocată când a aflat că una dintre ele fusese ucisă, iar cealaltă trebuia preluată, fiind în stare gravă.

Ajunsă la locuința celor doi ca să recupereze pisica încă în viață, fata a încurajat-o pe tânăra soție să meargă la poliție.

Individul a înjunghiat un câine din gelozie: soția îi acorda mai multă atenție patrupedului

În urma discuțiilor prelungite, fata de 18 ani a aflat de la soția agresorului că au avut cândva un câine metis de husky, despre care toată lumea știe ca l-au dat spre adopție, însă cățelul fusese de fapt înjunghiat de același individ, motivând că soția acorda mai multă atenție câinelui decât lui.

Incidentul cu câinele s-a petrecut în perioada când cei doi locuiau în București, femeia reușind atunci să ia câinele dintr-o baltă de sânge și să-l salveze la un medic veterinar, după care l-a dat spre adopție unei familii din Capitală, relatează Monitorul de Suceava.

Polițiștii i-au deschis dosar penal individului, care este pus acum sub control judiciar pentru șase luni, însă se așteaptă decizia procurorului de caz care ar putea cere expertizarea psihiatrică a acestuia, date fiind accesele de violență.

De asemenea, polițiștii au emis și un ordin de restricție, iar bărbatul nu se mai poate apropia de femeie și domiciliul conjugal. Cei doi au împreună și un bebeluș de numai câteva luni.

×
Subiecte în articol: Suceava animale cruzime
Parteneri
România, de 20 de ani în NATO. Mesajul premierului Marcel Ciolacu
x close