Antena 3 CNN Actualitate Cum arată și cu ce se ocupă Izabela Duduianu, fiica lui Emi Pian

Cum arată și cu ce se ocupă Izabela Duduianu, fiica lui Emi Pian

Moartea lui Emi Pian a lăsat o familie îndurerată. Puțini știu că temutul interlop a lăsat în urmă doi copii - o fată și un băiat de 20 de ani, care i-au dăruit trei nepoți. Izabela, fiica lui Emi, trebuie să se căsătorească în weekend, însă planurile au fost amânate de moartea tulburătoare a tatălui său. Iată ce profesie are Izabela Duduianu.

Cum arată și cu ce se ocupă Izabela Duduianu, fiica lui Emi Pian
Sursa foto: Facebook
de Cristina Tudorache    |    05 Aug 2020   •   20:40

Izabela Duduianu, fiica lui Emi Pian, are o profesie neobișnuită. Mai exact, aceasta este vrăjitoare, citește în cărțile de tarot și se laudă că dezleagă farmece și blesteme. Ea spune că poate rezolva orice problemă, de la orice distanță și se descrie pe pagina sa de Facebook ”Astrologie- Izabela Madalina” drept „cea mai puternică, cunoscută și mediatizată vrăjitoare din Europa”.

Cu ce se ocupă Izabela Duduianu, fiica lui Emi Pian: ”Rezolv orice problema de la orice distanță”. De ce mulți se tem de ea

Cei mai mulți oameni se tem de magia albă, profesie pe care o practică Izabela și cu care se mândrește pe rețelele sociale.

„Rezolv orice problemă de la orice distanță! Să zicem că sunteţi un cuplu perfect, vă iubiţi, vă idolatrizaţi, v-a mers totul bine ani de-a rândul, aţi făcut totul împreună şi dintr-o dată apare o schimbare, o răceală unul de celălalt. Ajungeţi ca doi străini sub acelaşi acoperiş. Atunci încep semnalele de alarmă. 

Persoanele care cred în aceste lucruri pot să-şi salveze căsnicia, cele care nu cred, până la urmă îşi dau seama. Dar e posibil ca asta să se întâmple prea târziu. Uneori pierzi persona iubita şi aceasta ajunge în mâinile celei care a făcut să vă despărţiţi şi e foarte greu să o mai aduci înapoi. Dându-ţi seama şi venind la vrăjitoarea de magie albă poţi să-l aduci înapoi”, scrie Izabela Duduianu pe pagina sa.

Fiica lui Emi Pian ar fi trebuit să se căsătorească weekend-ul viitor, însă planurile i-au fost date peste cap de moarte fulgerătoare a tatălui său, la doar 39 de ani. Emi Pian a fost omorât de un rival din clanul Rinu, în timpul unui scandal sângeros produs pe 4 august 2020, la ora 03.00, după un joc de barbut. Presupusul asasin, cunoscut ca și Ciprian Napy, a fost mutilat de fratele lui Emi Pian și a ajuns la spitalul Elias în stare critică, având o plagă tăiată pe tot spatele.

×
Subiecte în articol: Izabela Duduianu Emi Pian
Parteneri
Senat: Schimbare importantă în regimul pașapoartelor
x close