Antena 3 CNN Actualitate Cultură Aimee Iacobescu A MURIT! Gestul disperat făcut de actrița care suferea de cancer

Aimee Iacobescu A MURIT! Gestul disperat făcut de actrița care suferea de cancer

Aimee Iacobescu A MURIT! Gestul disperat făcut de actrița care suferea de cancer
27 Mar 2018   •   11:15

Aimee Iacobescu A MURIT! Actrița era bolnavă de cancer, iar tratamentul pe care trebuia să îl ia în fiecare lună, o costa enorm, bani de care aceasta nu dispunea. Actrița în vârstă de 70 de ani atunci a făcut în 2016 un gest disperat. I-a transmis un mesaj actorului Ion Caramitru. Totul printr-un mesaj video.

Ea plătea lunar pentru tratamentul parțial compensat/gratuit peste 3.000 de lei, respectiv toată pensia și indemnizația. Singura ei speranță de a se descurca era indemnizația de merit viageră, în valoare netă de 3.500 de lei, drept pe care l-a solicitat UNITER de acum doi ani și jumătate, informeaza ziarulring.ro. Dacă primea această indemnizație de merit, Aimee Iacobescu nu mai primea indemnizația destinată actorilor. Astfel, veniturile actriței ajungeau de la 3.000 de lei  la 5.500 de lei.

“Domnule Caramitru, vreau sa traiesc, nu ma puteti acuza de asta. Orice om vrea sa traiasca si atunci cand este si bolnav, si singur nu stie ce sa mai faca, incotro sa o ia, la cine sa apeleze”, a spus Aimee Iacobescu pe clipul video in care cerea ajutor.

×
Subiecte în articol: Aimée Iacobescu a murit cancer veste
Parteneri
Percheziții în Bucureşti: "Maestru spiritual” acuzat de trafic de persoane
x close