Antena 3 CNN Actualitate Cultură Alexandru Arșinel, după moartea lui Radu Beligan: M-a făcut să-mi dau seama de dimensiunea talentului meu

Alexandru Arșinel, după moartea lui Radu Beligan: M-a făcut să-mi dau seama de dimensiunea talentului meu

 Alexandru Arșinel, după moartea lui Radu Beligan: M-a făcut să-mi dau seama de dimensiunea talentului meu
20 Iul 2016   •   15:01

Radu Beligan a murit. Odată cu moartea lui Radu Beligan dispare o minunată poveste a teatrului românesc, a declarat miercuri, pentru AGERPRES, actorul Alexandru Arşinel.

"Odată cu dispariţia lui dispare o minunată poveste a teatrului românesc, un actor de o calitate spirituală şi artistică deosebită. Nu întâmplător s-a detaşat şi ca nume şi ca interpretare şi ca personalitate de grupul marilor artişti români, el fiind mai întotdeauna undeva într-o zonă specială, zona Beligan", a spus Arşinel.

El a subliniat devotamentul faţă de teatru al lui Radu Beligan şi faptul că acesta a purtat o dragoste profundă spectatorilor de la care "a furat permanent energie" ca să poată reveni cu marele lui talent să impresioneze a doua zi.

"A reuşit să mă facă, la un moment dat, să îmi dau şi eu seama care este dimensiunea talentului meu. Îl regret mult pe maestru, pentru că fac parte din acea categorie de actori care l-a vorbit non-stop de bine", a adăugat Arşinel.

Actorul Radu Beligan, în vârstă de 97 de ani, a murit miercuri la Spitalul Elias.

Sursă: Agerpres
×
Parteneri
ANM: Zonele cele mai afectate de praful saharian
x close