Antena 3 CNN Actualitate Cultură Artiştii despre Jean Constantin: Era o bucurie frumoasă, întotdeauna avea o glumă (VIDEO)

Artiştii despre Jean Constantin: Era o bucurie frumoasă, întotdeauna avea o glumă (VIDEO)

Artiştii despre Jean Constantin: Era o bucurie frumoasă, întotdeauna avea o glumă (VIDEO)
Sursa foto: artisti
26 Mai 2010   •   17:35

Artiştii dar şi publicul român deplâng moartea actorului Jean Constantin. Dacă românii îl ştiau din filemele în care a jucat sau din spectacolele în care le zâmbea şi îi făcea să râdă, colegii actorului îşi aduc aminte cu drag de omul din spatele rolurilor. Jean Constantin îşi păstra buna dispoziţie şi în pauzele de filmare, având mereu o glumă bună şi un zâmbet pe chip.

?Cu Jean am făcut ultimul lui film, Poker şi am avut bucuria să stau cu el de taclale în pauzele de filmare şi parcă ar fi presimţit şi parcă îşi lua rămas bun de la noi, pentru că era foarte obosit. Nu mai era omul vesel şi tonic pe care îl ştiam. Mă leagă amintiri tare frumoase şi dragi. Jean era o bucurie frumoasă, în fiecare distribuţie el era omul care ne ridica moralul şi ne făcea să ne vedem profesia mai frumoasă? a declarat la Antena 3, actorul Vladimir Găitan.



?Aceste veşti întotdeauna îmi produc foarte multă durere sufletească. Nu putem să fim nemuritori dar sunt actori care deşi Dumnezeu îi cheamă dincolo ai impresia că nu ar fi trebuit. Jean e unul dintre aceştia. Nu pot să uit serile după filmare, totdeauna cu o glumă? a spus Tamara Buciuceanu Botez.



"Jean a avut milioane de prieteni. Face parte din categoria actorilor iubiţi de tot românul. A fost poate cel mai popular actor din ultimele decenii. A făcut roluri memorabile în zeci de filme. Era personajul aşteptat şi iubit de toţi spectatorii" a spus actorul şi prietenul artistului, Alexandru Arşinel.



?A fost un om extraordinar, a divinizat femeia, a fost un actor mare care aducea atâta bucurie în sufletele oamenilor. A fost un om special, un om esxtraordinar. Jean Constantin este o pierdere grozavă. Din păcate din ce în ce mai des pierdem tot mai mulţi artişti şi ne umplem sufletele de durere? a spus şi Maria Dragomiroiu, una din artistele care a urcat pe scenă alături de jean Constantin ani de-a rândul.



?Am jucat în foarte multe spectacole cu Jean şi nu-mi vine să cred, aveam planuri pentru viitor. Nu-mi vine să cred că aceste nume mari dispar şi e mare păcat pentru toţi românii care iubim teatrul? a declarat la Antena 3 Rodica Popescu Bitănescu.



Antena3.ro

×
Parteneri
România, sub asaltul valului de praf saharian
x close