Antena 3 CNN Actualitate Cultură Bărbatul care l-a şantajat pe David Letterman şi-a recunoscut vinovăţia

Bărbatul care l-a şantajat pe David Letterman şi-a recunoscut vinovăţia

Bărbatul care l-a şantajat pe David Letterman şi-a recunoscut vinovăţia
10 Mar 2010   •   11:17


Bărbatul care l-a şantajat pe cunoscutul prezentator de televiziune David Letterman şi-a recunoscut vinovăţia în faţa unui tribunal din Manhattan. Acesta a mărturisit că i-a cerut lui Letterman două milioane de dolari în schimbul tăcerii în legătură cu aventurile extraconjugale ale starului TV. Şantajistul va fi condamnat la 6 luni de închisoare şi peste o mie de ore de muncă în folosul comunităţii.

Bărbatul, pe nume Robert Joe Halderman, un angajat al aceleiaşi televiziuni care difuzează emisiunea lui Letterman, a fost arestat pe 1 octombrie anul trecut, în urma unui flagrant organizat de poliţie. Asta după ce Halderman l-a ameninţat pe Letterman că va scrie o carte şi un scenariu despre aventurile extraconjugale ale starului, dacă nu va primi două milioane de dolari. La sfatul avocatului său, omul de televizune a contactat poliţia şi s-a întâlnit cu Halderman, căruia i-a dat un cec fals.

În aceeaşi zi, David Letterman a recunoscut public, în cadrul unuia dintre showurile sale, că a avut relaţii sexuale cu mai multe angajate care lucrează la emisiunea sa şi a povestit că a fost victima unui şantaj.

Robert Joe Halderman a pledat vinovat la acuzaţiile care i s-au adus. El va fi condamnat la şase luni de închisoare şi o mie de ore de muncă în folosul comunităţii. În faţa jurnaliştilor, Halderman a spus că îşi regretă faptele.

"Am vrut doar să spun că îmi cer scuze din nou de la domnul Letterman, de la familia lui şi bineînţeles de la prietenii şi familia mea", a spus Halderman.

Sentinţa în acest caz va fi pronunţată pe 4 mai.

Antena 3



×
Subiecte în articol: santaj
Parteneri
O nouă companie aeriană lansează zboruri interne la preţuri mici
x close