Antena 3 CNN Actualitate Cultură Bruce Willis tot mai este ?Greu de Ucis? (VIDEO)

Bruce Willis tot mai este ?Greu de Ucis? (VIDEO)

Bruce Willis tot mai este ?Greu de Ucis? (VIDEO)
21 Iun 2007   •   14:53

Cel mai recent film din seria ?Die Hard? a avut premiera miercuri seară, la Londra, unde eroul principal a fost prezent alături de fiica sa, Mary Elizabeth. Ultima producţie a seriei ?Greu de ucis? este intitulată, în Statele Unite, ?Trăieşte liber sau mori greu?, iar în Marea Britanie, ceva mai simplu - ?Greu de ucis IV?. Acţiunea se petrece în America, în jurul unui atac plănuit de un robot. Bruce Willis este dificilul poliţist John McClane. Criticii de film au calificat de-a dreptul triumfătoare întoarcerea lui Bruce Willis la filmul de acţiune.


?După cel de-al treilea film am spus că vreau să iau o pauză de la aceste filme şi de la filmele de acţiune în general, până când genul se reinventează. Ştiu că sună ca o chestie inteligentă, dar apoi mi-am zis, ce naiba, şi m-am dus, am stat de vorbă cu Len şi am luat rolul?, a spus Bruce willis. Acesta face echipă cu Justin Long, care joacă rolul unui hacker.

Deşi a vrut să renunţe o perioadă la filmul de acţiune, Bruce Willis recunoaşte până la urmă motivul care l-a făcut să revină. Dintre toate personajele interpretate, eroul din acest film îi seamănă poate cel mai mult.  

Observator

×
Parteneri
Sancţiuni pentru medicii care duc pacienţii de la stat la privat
x close