Antena 3 CNN Actualitate Cultură Bucureştiul, în circuitul turistic de lux. Conţi austrieci, bogătaşi japonezi şi francezi vin la cel mai mare eveniment muzical românesc

Bucureştiul, în circuitul turistic de lux. Conţi austrieci, bogătaşi japonezi şi francezi vin la cel mai mare eveniment muzical românesc

Bucureştiul, în circuitul turistic de lux. Conţi austrieci, bogătaşi japonezi şi francezi vin la cel mai mare eveniment muzical românesc
Sursa foto: Foto: web.mit.edu
de M.Z.    |    25 Apr 2013   •   10:53

Capitala intră în circuitul turistic de lux. Zeci de oameni bogaţi din toate colţurile lumii vor opri în România în călătoria lor prin Europa. 

 
Ei nu vin cu vreun avion privat, ci cu un vas de croazieră care îi va plimba de-a lungul Dunării. Apoi vor veni la Bucureşti, special pentru Festivalul George Enescu.
 
Conţi austrieci, bogătaşi japonezi şi francezi au plătit 4.000 de euro, pentru un sejur de aproape două săptămâni pe un vas de croazieră. În circuitul lor turistic apare şi Capitala. 
 
Circa 180 de milionari au fost atraşi de cel mai mare eveniment muzical românesc.
 
"Festivalul Enescu pune România şi Bucureştiul pe harta agenţiilor internaţionale care aduc turişti în România. Şi, mai mult decât atât, sunt turişti dintr-o categorie premium de care România are nevoie", a spus Oana Marinescu, director de comunicare la Festivalul Enescu.
 
Vasul de croazieră va pleca din Olteniţa şi va merge pe Dunăre până în Germania. Pe lângă concertele de la Bucureşti, milionarii vor fi prezenţi şi la cele susţinute de Opera din Budapesta şi de cea din Viena. Pentru ei vor fi organizate concerte private în Salzburg, Austria, precum şi în Bulgaria. 
 
Succesul festivalului este deja vizibil. Deşi mai sunt câteva luni până vor începe concertele, 80% dintre bilete au fost vândute. 


 

×
Parteneri
Românii care vor fi obligați să își instaleze al doilea contor pentru energie
x close