Antena 3 CNN Actualitate Cultură Cartea lui Năstase, lansată cu două zile înainte ca fostul premier să afle dacă va fi sau nu eliberat

Cartea lui Năstase, lansată cu două zile înainte ca fostul premier să afle dacă va fi sau nu eliberat

Cartea lui Năstase, lansată cu două zile înainte ca fostul premier să afle dacă va fi sau nu eliberat
Sursa foto: Foto: Agerpres
de M.Z.    |    16 Mar 2013   •   21:42

Cartea scrisă de fostul premier Adrian Năstase în penitenciar a fost lansată astăzi pe piaţă, în prezenţa familiei şi prietenilor. Evenimentul are loc cu două zile înainte ca fostul prim-ministru să afle dacă va fi eliberat sau nu.

Cartea nu este numai o lucrare scrisă de un profesor de drept, spun specialiştii. Adrian Năstase se dovedeşte şi un abil sociolog.

Cartea "Reprezentarea României la Uniunea Europeana în contextul reglementărilor interne şi europene" nu este singura lucrare pe care Adrian Năstase o publică de după gratii.

Ca şi "Exerciţii de libertate", volumele doi şi trei din "Blog'n roll", cartea a fost lansată în prezenţa familiei şi a prietenilor fostului premier.

Cartea lui Adrian Năstase arată priceperea fostului premier nu numai ca specialist de drept internaţional, ci şi ca sociolog spun specialiştii.

Eliberarea lui Năstase se judecă luni.

Citeşte şi Adrian Năstase, aproape de o funcţie de conducere în PSD

Adrian Năstase este încarcerat din seara zilei de 26 iunie 2012, după ce a fost condamnat la doi ani de închisoare cu executare în dosarul "Trofeul calităţii", în care a fost acuzat în legătură cu strângerea de fonduri pentru campania electorală din 2004, când a candidat pentru Preşedinţie din partea PSD.

Adrian Năstase a încercat să se sinucidă, pe 20 iunie 2012, după ce a fost condamnat definitiv la doi ani de detenţie în dosarul "Trofeul Calităţii".

Fostul premier s-a împuşcat cu un revolver Smith and Wesson, calibrul 45. Acesta şi-a îndreptat arma spre cap, iar datorită intervenţiei prompte a poliţistului care îl însoţea plaga nu a fost fatală.

Informaţii din celulă. Năstase este deţinutul N0049 şi are un card unde familia poate depune bani

Citeşte şi Cum şi-a scris Năstase cartea din închisoare? Deţinuţii nu au acces la internet

Dosarul eliberării lui Năstase, obţinut de Antena 3: Ce a învăţat fostul premier după gratii






×
Subiecte în articol: Adrian Nastase
Parteneri
Horia Constantinescu a demisionat de la șefia ANPC
x close