Antena 3 CNN Actualitate Cultură Două televiziuni americane pentru copii au difuzat programe Playboy timp de două ore

Două televiziuni americane pentru copii au difuzat programe Playboy timp de două ore

Două televiziuni americane pentru copii au difuzat programe Playboy timp de două ore
17 Mar 2010   •   18:25

Oficialii companiei Time Warner Cable au fost nevoiţi să-şi ceară scuze marţi după ce două canale de televiziune pentru copii ale trustului au difuzat programe destinate adulţilor, transmite foxnews.com.

Programele au fost recepţionate în Carolina de Nord şi eroarea a fost cauzată de o ?defecţiune a echipamentelor?, a declarat marţi Melissa Buscher, director al departamentului de relaţii cu media al Time Warner.

În urma erorii, canalele 553 Kids şi 553 Kids Preschool au dfuzat programe Playboy. Părinţii şi telespectatorii au blocat liniile telefonice reclamând întâmplarea. Angajaţii companiei au avut nevoie de două ore pentru a rezolva problema.

Buscher a declarat că acest conţinut pentru adulţi a fost difuzat între orele 5 şi 7 dimineaţa, deşi purtătorul de cuvânt Keith Poston a precizat că s-ar fi întâmplat între 6:15 şi 8:15 a.m.

?Ne pare foarte foarte rău pentru ceea ce s-a întâmplat?, a declarat Poston. ?Ştim că părinţii sunt îngrijoraţi. Eu am un copil de nouă ani. Sunt tată. Şi eu aş fi îngrijorat. A fost o defecţiune tehnică care a cauzat această eroare?.

Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Playboy
Parteneri
Percheziții în Bucureşti: "Maestru spiritual” acuzat de trafic de persoane
x close