Antena 3 CNN Actualitate Cultură Evenimentul din weekend-ul acesta pe care nu trebuie să îl ratezi: Femei pe Mătăsari

Evenimentul din weekend-ul acesta pe care nu trebuie să îl ratezi: Femei pe Mătăsari

Evenimentul din weekend-ul acesta pe care nu trebuie să îl ratezi: Femei pe Mătăsari
31 Mai 2018   •   17:24

O nouă ediție a festivalului urban Femei pe Mătăsari: Forever Friends va avea loc weekend-ul acesta, între 1 și 3 iunie. Festivalul sărbătorește femeia, și puterea ei de a face lumea mai frumoasă, mai însorită precum o zi de vară! Festivalul va începe vineri, 1 iunie la oră 19:00 și va ține până duminică, 3 iunie la 23:00. Conferințele ce vor avea loc în cadrul festivalului promovează inițiativele cu impact social și proiectele anteprenoriale fondate între prieteni.  

Strada Mătăsari din București va fi transformată într-un festival al artei, al frumosului. Istoria acestei strazi este cunoscută în București ca fiind locul unde prostituatele ieșeau „la lucru” iar acum festivalul încearcă să schimbe imaginea străzii și să o transforme într-un loc unde oamenii se adună să prezinte idei și să vorbească despre viitor într-un mediu pozitiv, prietenos.

“Festivalul a însemnat încă de la început să închidem strada și deschidem drumul femeilor talentate, care se dăruiesc artei. Am vrut să expunem universul feminin în toată diversitatea să. Să ne delectăm cu prezentări de modă, concerte, proiecții pe clădiri, jocuri, cinematograf în aer liber și teatru în stradă. Să împărtăsim cauzele umanitare pentru care femeile luptă. Să participăm la dezbateri privind rolul femeii în societate și seminarii pe teme controversate”, a declarat Iulian Văcărean, fondatorul festivalului a declarat pentru revista GLAMOUR.

Printe evenimentele care vor avea loc în acest weekend se număra conferințe ale antreprenorilor, o paradă de modă, o cursă de alergat pe tocuri și multe multe evenimente muzicale, care vor reuși cu siguranță să dea un start bun verii!  

Fii sigur să nu ratezi acest eveniment unic și urmarește-ne pe site-ul Antena3 si Facebook-ul Antena3 pentru update-uri legate de Femei pe Mătăsari!

Sursă: GLAMOUR, Facebook: Femei pe Matasari 

×
Parteneri
Mărturia unui pacient care a supravieţuit la ATI din Spitalul Pantelimon
x close