Antena 3 Actualitate Cultură Finala Concursului Național de Tinere Talente ”ALLEGRIA” – Ediția a V-a

Finala Concursului Național de Tinere Talente ”ALLEGRIA” – Ediția a V-a

27 Iul 2018   •   13:45
Finala Concursului Național de Tinere Talente ”ALLEGRIA” – Ediția a V-a

Sâmbătă, 28 iulie a.c., va avea loc Finala Concursului Național de Tinere Talente ”ALLEGRIA” – Ediția a V-a, la Teatrul Elisabeta din București.  Această ediție a fost structurată în 5 runde, care s-au desfășurat în perioada februarie-iunie 2018.

În Finală au ajuns 18 momente artistice individuale sau de grup, susținute de tineri artiști dornici să își etaleze talentul, cu repertorii extrem de variate, din domenii precum muzică, actorie, dans, folclor, arte plastice, muzică instrumentală, magie, teatru de păpuși. Câștigătorii vor fi desemnați de către un juriu de specialitate, format din actori, muzicieni și artiști consacrați, coregrafi, profesori de muzică, compozitori și reprezentanți media.

La ediția a V-a a Concursului ”ALLEGRIA” au participat peste 300 de copii și tineri din București, dar și din alte zone ale țarii, precum: Neamț, Bacău, Galați, Buzău, Focșani, Dâmbovița, Ploiești, Ialomița, Giurgiu, Brăila, Slobozia, Ilfov, etc.

Câștigătorii vor primi din partea Fundației Dan Voiculescu pentru Dezvoltarea României, premii constând în materiale educaționale și diplome, dar și premii surpiză din partea sponsorilor: Oriflame România, Editura ”Litera”, AloShop, Fischer International, Cobi România, Agenția de Turism 123Travel.

Concursul de tinere talente ”ALLEGRIA” este unul dintre cele mai frumoase proiecte ale Fundației Dan Voiculescu pentru Dezvoltarea României, care își propune să descopere și să promoveze noi talente în rândul copiilor și tinerilor cu vârsta cuprinsă între 7 și 18 ani.

Până în prezent, peste 10.000 de copii și tineri au urcat pe scenele ”ALLEGRIA”, probându-și talentul și cultivându-și veleitățile artistice. Pe lângă faptul că este o manifestare culturală, competitivă și creativă, ”ALLEGRIA” este și un prilej extraordinar de socializare artistică. Mulți dintre copiii și tinerii care performează astăzi pe scenele artistice din România, dar și din afara țării, și-au început evoluția artistică participând la acest concurs.

×

Ştirile Antena 3 sunt şi pe Facebook sau pe Google News

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp

Parteneri
x close