Antena 3 CNN Actualitate Cultură Galeria Alchemia vă invită la expozitia de fotografie "Drumuri", semnată de Nicolae Cosniceru. Află detalii

Galeria Alchemia vă invită la expozitia de fotografie "Drumuri", semnată de Nicolae Cosniceru. Află detalii

Galeria Alchemia vă invită la expozitia de fotografie "Drumuri", semnată de Nicolae Cosniceru. Află detalii
11 Apr 2013   •   15:00

Alchemia Contemporary Art Gallery vă invită, pana pe data de 17 aprilie 2013, la expozitia de fotografie ‘Drumuri’, semnată de reputatul fotograf român Nicolae Cosniceru.

Fin observator al naturii si al peisajului, Nicolae Cosniceru călătoreste deseori în tară sau peste hotare, fără să-si lase camera de fotografiat, niciodată, acasă.

Nicolae Cosniceru este fotograf profesionist de peste 20 de ani si lucreaza in publicitate.

A participat la workshop-uri internaţionale în Germania, Marea Britanie şi Austria si a avut expozitii in tara si in strainatate. A dezvoltat proiecte artistice individuale – dar si in colaborare cu alti artisti plastici – atat in tara, cat si peste hotare.

Lui Nicolae Cosniceru ii place sa spuna povesti in imagini, construind si controland fiecare detaliu, iar Natura il atrage in mod deosebit – mai ales in forma pura, neatinsa de mana omului. Il fascineaza abstractul din elementele primordiale, cat si armonia natural – artificial. Dorinta sa este sa surprinda geometria si miracolul formelor ce se intrepatrund in clipe si emotii ce transcend simplitatea unei fotografii, manifestandu-se intr-o viziune artistica personala.

“Forta creatoare a Naturii este un izvor nemarginit de inspiratie, de echilibru, de frumusete, de iubire…Iar acest lucru merita si trebuie spus si altora!” Nicolae Cosniceru

A lansat colectii de Fine Art Photography in 2009 si 2010 si are in pregatire alte colectii Fine Art si Conceptual Photography.

Cele peste 40 de cadre expuse (fotografie imprimată pe canvas), surprind imagini din România, Italia, Nepal, Patagonia etc.

Expozitia poate fi vizitată zilnic, între orele 12:00 și 20:00.

Accesul este liber.

×
Subiecte în articol: drumuri
Parteneri
Elena Mateescu anunță o nouă schimbare a vremii, de Florii
x close