Antena 3 CNN Actualitate Cultură Gigi Căciuleanu, la prima mare întâlnire de la Teatrul Excelsior

Gigi Căciuleanu, la prima mare întâlnire de la Teatrul Excelsior

Gigi Căciuleanu, la prima mare întâlnire de la Teatrul Excelsior
16 Oct 2017   •   11:48

Din 16 octombrie, sunteți invitați la Marile Întalniri de la Excelsior, demers cultural unic în România. „MARILE ÎNTÂLNIRI de la EXCELSIOR” vor avea loc cu frecvență bilunară, în zilele de luni, de la ora 19.30, în Sala Mare a Teatrului Excelsior.

Pe 16 octombrie, publicul are șansa de a-l întâlni pe maestrul Gigi Căciuleanu, o personalitate remarcabilă a dansului contemporan. Dansator, coregraf, pedagog, lider al unor companii cu reputație, voce originală și profundă a filosofiei dansului, Gigi Căciuleanu va vorbi despre destinul său artistic, despre… marile întâlniri cu Miriam Răducanu, Pina Bausch, Rosella Hightower, Pierre Cardin, Jean Michel Jarre, Murray Louis, Maina Gielgud, Maia Plisețkaia.

„Marile Întâlniri” înseamnă atât întâlnirea publicului cu personalitățile invitate, cât și întâlnirea dintre moderator și invitat. „Marile Întâlniri” înseamnă și confruntarea personalităților invitate cu momente-cheie din parcursul lor profesional sau personal, cu oameni care, într-un anumit moment, i-au ajutat să devină profesioniștii de astăzi. Din dialogul de pe scenă, publicul va desprinde povești de viață dar și relevanța lor pentru peisajul României de astăzi. Mesajul producției arată că valorile sunt validate de timp, că profesionalismul este cea mai bună carte de vizită și că oamenii de alături, prin fiecare Mare Întâlnire, ajută ca poveștile de viață să se scrie frumos. Prin această serie de întâlniri-eveniment, Teatrul Excelsior invită tinerii să-și formeze repere și să întâlnească personaliăți pe care le admiră.

Prin interviurile din seria „Marile Întâlniri”, demers derulat din 2012 în presa scrisă, tv, radio, on-line, Eveline Păuna a fidelizat deja o categorie de public, iar valoarea interviurilor a fost recunoscută de critica de specialitate – Premiul Asociației Profesioniștilor de Televiziune din România (2014), Premiul Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România (2017).

Pentru detalii: www.marileintalniridelaexcelsior.ro / www.teatrul-excelsior.ro

×
Parteneri
Explozie la Rafinăria Petromidia Năvodari. Plan roşu activat!
x close