Antena 3 CNN Actualitate Cultură Interviu cu tenorul Jose Carreras

Interviu cu tenorul Jose Carreras

Interviu cu tenorul Jose Carreras
04 Iul 2007   •   13:40

După două zile de tăcere, a cântat. Jose Carreras a îmbogăţit, muzical, dineul de marţi seară, de la Palatul Parlamentului, în urma căruia s-au strâns sume importante. Toţi banii vor ajuta persoanele defavorizate. Luminiţa Anghel ştie un lucru: oamenii bogaţi îi ajută pe cei săraci şi bolnavi. Pentru asta, vedeta a făcut orice.

La Palatul Parlamentului chiar au venit oaspeţi importanţi. Printre ei, Ion Ţiriac, Gabriela Szabo şi Ionuţ Lupescu. Alături de ei au fost oameni de afaceri, dar artişti. Au venit chiar miniştri. Sala s-a umplut cu puţin înainte de concertul lui Jose Carreras, uşile s-au închis şi au mai fost deschise doar la finalul spectacolului.

După concert, organizatorii, în frunte cu Luminiţa şi Mihaela au început licitaţia. S-au pus în joc un pix folosit de Jose Carreras, un tricou semnat Cristi Chivu, o şampanie donată de Amalia şi Ilie Năstase şi mai multe obiecte de artă.

Primul care a câştigat licitaţia a fost Ion Ţiriac. Omul de afaceri a obţinut pixul cu 3000 de euro. La final s-au strâns sute de mii de euro, cu tot cu biletele vândute.

Înaintea concertului susţinut la gala de caritate de aseară, Jose Carreras, împreună cu soprana Alexandra Coman, a făcut repetiţii cu uşile închise. Artistul a dat un singur interviu. ?Încerc ca în ziua în care cânt să exersez, să nu vorbesc prea mult?, a spus tenorul. Deşi ştie ce agitaţie crează în jurul lui, acesta i-a mărturisit Luminiţei Anghel că, din punctul lui de vedere este un om obişnuit.

?Sunt o persoană normală, căreia îi place să citească, merg la evenimentele sportive ale fiului meu?, a mai spus cântăreţul. Venit la Bucureşti ca să participe la un eveniment caritabilă organizat de United Way România, Carreras a mărturisit că participă la astfel de gale dintr-un motiv foarte simplu: ştie ce înseamnă să fii ajutat. ?După o experienţă personală, am fost bolnav 11 luni, am suferit de o boală severă, leucemie. Am avut dovada solidarităţii şi generozităţii oamenilor. Singur e foarte greu să lupţi?.

Jose Carreras i-a mărturisit Luminiţei Anghel că-i plac foarte mult pastele, mâncarea mediteraneeană şi că e îndrăgostit de Barcelona, oraşul natal. Deşi este a treia oră la Bucureşti vrea să mai vină pentru că până acum n-a apucat niciodată să-l viziteze.

Antena 3

×
Parteneri
Situaţie critică în Slănic Prahova: o stradă s-a surpat! ISU intervine
x close