Antena 3 CNN Actualitate Cultură Invaţă cum să rămâi tânăr cu Revista Felicia şI Michael Montignac

Invaţă cum să rămâi tânăr cu Revista Felicia şI Michael Montignac

Invaţă cum să rămâi tânăr cu Revista Felicia şI Michael Montignac
19 Mai 2010   •   12:48

Din 20 mai, Revista Felicia vă propune un nouă carte semnată de cunoscutul nutriţionist francez, Michel Montignac. ?Mănânc sănătos şi mă menţin tânăr? se adresează tuturor persoanelor, atât celor care au trecut pragul celor 50 de ani, cât şi tinerilor, pentru că procesul de menţinere a tinereţii începe încă din primii ani de viaţă. ?In decursul primei perioade de viaţă şi până la 50 de ani, organismul suportă, fără manifestări excessive, carenţele şi insuficienţele unei alimentaţii sărace din punct de vedere calitativ. El compensează ? în parte ? aceste deficite, luând din propriile sale rezerve, ceea ce explică de ce simptomele care premerg eventualele patologii sunt rareori descoperite în această etapă?, susţine Montignac.

Nutriţionistul francez vă propune un adevărat examen de conştiinţă alimentară, care vă va ajuta să identificaţi importanţa pe care nutriţia sănătoasă o are pentru viaţa dumneavoastră. Reorientarea obiceiurilor alimentare vă va permite să preveniţi riscurile cardiovasculare, să faceţi faţă diabetului, să amelioraţi bolile reumatismale, dar şi să stimulaţi capacitatea de apărare a întregului organism, la orice vârstă. ?Sfaturile pe care le vor găsi în această lucrare le vor permite, dacă nu să se însănătoşească, cel puţin să obţină o anumită ameliorare a afecţiunilor lor (?) vor descoperi, cu siguranţă, că factorul alimentar este determinant pentru sănătate şi că unele schimbări ale obiceiurilor în acest domeniu pot fi de ajuns ca să-i facă să vadă viaţa într-o lumină dintre cele mai optimiste şi vor înţelege imediat că singurul mijloc de a rămâne tânăr şi sănătos este, pur şi simplu, o alimentaţie corectă?, susţine autorul.

Michel Montignac dedică un capitol special schimbărilor care survin după 50 de ani şi prezintă un ?plan de intervenţie? pentru păstrarea tinereţii şi a sănătăţii organismului. Strategia pentru mentinere elaborată de Montignac include câteva recomandări simple, dar extrem de eficiente: odihniţi-vă corpul şi mintea, faceţi mişcare, antrenaţi-vă creierul. Aceste recomandări sunt completate de sugestii privind alimentele şi modalităţi de preparare a acestora care vă vor ajuta să vă conservaţi sănătatea şi vitalitatea. De asemenea, veţi afla care sunt substanţele nutritive non-energetice, care este importanţa aportului de lichide şi care sunt vitaminele ce nu trebuie sa vă lipsească din dietă.



Pachetul revista + carte ?Mananc sanatos si raman tanar? este de 8,5 lei şi se distribuie împreună cu ediţia din 20 mai (numarul 198) a revistei Felicia.



Una dintre cele mai apreciate reviste săptămânale pentru femei, ?Felicia?, continuă să ofere produse editoriale de excepţie cititoarelor sale, cadouri pentru inimă şi suflet: pe de o parte muzică - cd-uri cu vocile de aur ale şlagărului românesc (Angela Similea, Mirabela Dauer, Marcel Pavel, Nelu Ploieşteanu, Gabriel Dorobanţu, Adrian Daminescu, Ovidiu Komornyik, Monica Anghel, Sanda Ladoşi, Anastasia Lazariuc, Carmen Tradafir) şi carte ? deopotrivă ghiduri practice pentru o viaţă sănătoasă (Mănânc, slăbesc şi mă menţin, Ghidul alimentelor sănătoase, 1000 de reteţe pentru bucătari amatori, SLIM, Dicţionarul plantelor de leac, Ghidul caloriilor, Biblia alimentelor, Ghidul Feng Shui, Ghidul astrologic şi Carte românească de vise) sau best-selleruri ale literaturii universale (Poştaşul sună întotdeauna de două ori, Diabolicele, Femei celebre).

×
Subiecte în articol: Revista Felicia
Parteneri
Tradiţii şi obiceiuri în prima zi de Paşte. Ce trebuie să faci astăzi
x close