Antena 3 Actualitate Cultură Mărturisirea făcută de Emilia Popescu după moartea lui Radu Beligan

Mărturisirea făcută de Emilia Popescu după moartea lui Radu Beligan

20 Iul 2016   •   15:04
Mărturisirea făcută de Emilia Popescu după moartea lui Radu Beligan

Radu Beligan, "un fenomen mondial" şi "una dintre cele mai mari personalităţi culturale ale României", şi-ar fi dorit să se stingă pe scenă, aşa cum a trăit, a mărturisit actriţa Emilia Popescu.

"Domnul Beligan ar fi vrut să se stingă pe scenă, aşa cum a trăit. Cred că singurul regret pe care l-ar avea este că nu i s-a întâmplat în timpul unui spectacol. (...) Repet, cred că singurul regret al domnului Beligan este că nu s-a întâmplat pe scenă, aşa cum a dorit. Dar a stat pe scenă până de curând, ceea ce este o raritate pentru oricine", a declarat miercuri pentru AGERPRES Emilia Popescu.

Potrivit actriţei, Radu Beligan a fost "un fenomen mondial" şi "una dintre cele mai mari personalităţi culturale ale României".

"Vorbim despre un fenomen mondial şi despre una dintre cele mai mari personalităţi culturale ale României şi sunt foarte bucuroasă că am avut ocazia, că destinul meu a putut să se intersecteze cu al dânsului", a mai spus Emilia Popescu.

Actorul Radu Beligan, în vârstă de 97 de ani, a murit miercuri la Spitalul Elias.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

Sursă: Agerpres
×
Parteneri
x close