Antena 3 CNN Actualitate Cultură Nicu Constantin se simte mai bine: "Vedeţi că nu am murit!"

Nicu Constantin se simte mai bine: "Vedeţi că nu am murit!"

Nicu Constantin se simte mai bine: "Vedeţi că nu am murit!"
Sursa foto: Nicu Constantin
20 Mai 2009   •   13:11

Actorul Nicu Constantin se simte mai bine. Acesta a depăşit momentul medical critic, a fost detubat şi respiră fără aparate, anunţă Mediafax.

Artistul se află în continuare la Clinica de Anestezie Terapie Intensivă de la Spitalul Militar din Capitală.

"Dialogul maestrului cu şeful clinicii de ATI a fost în nota dominantă a firii actorului, vesel, spontan, inteligent şi mai ales optimist", a declarat doctorul Ioan Sârbu.

"După ce l-au scos de la aparatele care l-au ajutat să respire mai mult de o săptămână, actorul a spus "Ei, vedeţi că nu am murit!", a mai povestit medicul.

Actorul Nicu Constantin a fost internat în stare gravă la Clinica de Anestezie Terapie Intensivă a Spitalului Clinic Militar de Urgenţă din Capitală, din cauza unei boli pulmonare severe ascoiate cu alte afecţiuni.

În vârstă de 69 de ani, Nicu Constantin a jucat în 28 de filme, printre care "Împuşcături pe portativ" (1966), "Vin cicliştii" (1968), "Alo, aterizează străbunica" (1981) şi "Ministerul comediei" (1999).

Nicu Constantin s-a născut în Eforie Sud, judeţul Constanţa, la 31 iulie 1939. Între anii 1960 şi 2000 a fost una dintre vedetele Teatrului Satiric "Constantin Tănase" din Bucureşti, unde a susţinut mai mult de 9.000 de reprezentaţii.



Antena3.ro

×
Subiecte în articol: stare de sanatate Spitalul Militar
Parteneri
Cât costă coșul de cumpărături cu două săptămâni înainte de Paște
x close