Antena 3 CNN Actualitate Cultură Noaptea Bibliotecarilor - o pledoarie pentru mersul la bibliotecă şi redescoperirea lecturii de plăcere

Noaptea Bibliotecarilor - o pledoarie pentru mersul la bibliotecă şi redescoperirea lecturii de plăcere

Noaptea Bibliotecarilor - o pledoarie pentru mersul la bibliotecă şi redescoperirea lecturii de plăcere
Sursa foto: Foto: mochagirlsread.wordpress.com
01 Oct 2011   •   09:54
Mai multe biblioteci din Bucureşti şi circa 35 din ţară vor fi deschise pentru public în noaptea dintre 1 şi 2 octombrie, până la ora 04:00 dimineaţa, în cadrul evenimentului "Noaptea Bibliotecarilor”, se arată într-un comunicat remis Agerpres.

Publicul va avea acces la un program cultural ce cuprinde conferinţe, dezbateri, proiecţii de filme şi lansări de carte.

Evenimentul se doreşte a fi o "pledoarie pentru mersul la bibliotecă, pentru redescoperirea lecturii de plăcere şi a socializării în spaţii adecvate depotrivă activităţii culturale, divertismentului şi petrecerii timpului liber”, se mai arată în comunicat.

Biblioteca Academiei Române, Biblioteca Centrală Universitară "Carol I” Bucureşti, Biblioteca Metropolitană Bucureşti, Biblioteca Pedagogică Naţională "I. C. Petrescu”, Biblioteca Centrală a Academiei de Studii Economice se numără printre unităţile deschise pentru public în cadrul evenimentului.

×
Subiecte în articol: biblioteca socializare Academia Romana
Parteneri
O dronă militară s-ar fi prăbuşit în apropiere de Brăila
x close