Antena 3 CNN Actualitate Cultură Oprah îşi încheie emisiunea în 2011

Oprah îşi încheie emisiunea în 2011

Oprah îşi încheie emisiunea în 2011
Sursa foto: oprah
20 Noi 2009   •   11:10

Oprah Winfrey, una dintre cele mai influente, dar şi mai bine plătite femei din televiziune, care în prezent realizează un show de succes la postul TV ABC (SUA), va anunţa vineri oficial că îşi va încheia emisiunea în septembrie 2011, informează Reuters.

Reprezentanţii companiei de producţie a lui Winfrey, Harpo Inc, au menţionat, joi, că anunţul oficial va fi făcut vineri, în timpul programului de televiziune difuzat în direct din Chicago, şi că Oprah îşi va expune motivele care au făcut-o să ia această decizie, după 25 de ani petrecuţi în faţa camerelor de luat vederi.

Este probabil ca vedeta să se mute la OWN (Oprah Winfrey Network), un joint-venture din Los Angeles ale cărui baze le-a pus alături de Discovery Communications Inc, odată ce contractul pentru "The Oprah Winfrey Show" va expira, în 2011. OWN va putea fi urmărit în mai mult de 70 de milioane de locuinţe.

Reprezentanţii Harpo nu au anunţat dacă sau când o variantă a show-ului va fi difuzată pe OWN, a cărui lansare a fost amânată de mai multe ori pe parcursul anului.

"The Oprah Winfrey Show", difuzat din Chicago pe postul ABC, dar şi în 140 state din lume, este una dintre producţiile TV cu cele mai mari încasări din industrie. În SUA, este cel mai urmărit program de televiziune pe timpul zilei, Oprah intrând în casele a 7,1 milioane de spectatori.

Winfrey e considerată unul dintre cei mai importanţi lideri de opinie din America, clasându-se pe locul 45 în topul Forbes al celor mai influenţi oameni din lume.

Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Oprah Winfrey
Parteneri
Tânăr dezbrăcat de jandarmi, pentru a fi verificat de droguri, în Mamaia
x close