Antena 3 CNN Actualitate Cultură Petreceri în stilul anilor 20, cel mai nou mod de a uita de griji al britanicilor (VIDEO)

Petreceri în stilul anilor 20, cel mai nou mod de a uita de griji al britanicilor (VIDEO)

Petreceri în stilul anilor 20, cel mai nou mod de a uita de griji al britanicilor (VIDEO)
Sursa foto: petrecere retro
16 Noi 2009   •   15:55

Rochii şi costume la modă în anii '20, jocuri de ruletă şi băuturi interzise în timpul Prohibiţiei. Este reteţa după care se organizează petrecerile ?la modă? în Londra. De fapt, aşa încearcă sute de locuitori din capitala britanică să uite de efectele crizei economice.

Oamenii spun că acesta este modul lor de a fugi de realitate şi de neplăcerile provocate de criza fnanciară. Şi pentru că iniţiativa s-a bucurat de un mare succes, organizatorii au hotărât ca astfel de petreceri să aibă loc în fiecare lună.

?Este un fel de evadare din realitate, în vremuri de recesiune oamenii par să vrea să uite de ea, cred că oamenilor le place să-şi imagineze că se află în această lume frumoasă, strălucitoare, cu fete care poartă rochii minunate şi se piaptănă frumos iar bărbaţii poartă costume şi se poartă ca nişte domni-cred că este o noapte frumoasă în care londonezii fug de realitate? spune unul dintre participanţi.

Participanţii la petreceri spun că acest fel de distracţie îi ajută să uite de problemele zilnice şi să-şi satisfacă chiar unele fantezii.

Atmosfera este autentică. Totul - de la muzică la proiecţia unor pelicule ale vremii - îi ajută pe oameni să-şi lase grijile în urmă. Pragul localului nu-l pot trece decât cei care sunt îmbrăcaţi şi coafaţi în stilul anilor '20. Iar asta pare să-i încânte peste măsură.



Antena 3

×
Subiecte în articol: petrecere Marea Britanie
Parteneri
Zboruri comerciale, bruiate de ruşi inclusiv în spaţiul aerian al României
x close