Antena 3 CNN Actualitate Cultură Poveşti de adormit copiii, marţi, 1 iunie, cu Jurnalul Naţional

Poveşti de adormit copiii, marţi, 1 iunie, cu Jurnalul Naţional

Poveşti de adormit copiii, marţi, 1 iunie, cu Jurnalul Naţional
31 Mai 2010   •   15:28

Marţi, 1 iunie, Jurnalul National apare împreună cu primul volum din colecţia ?Cărţi de adormit copiii? (?50 Bedtime Stories?).

Cele doua volume ale acestei colectii cuprind 50 de povesti de pe toate meridianele lumii, de la povesti clasice la istorioare mai putin cunoscute publicului larg. Fiecare dintre aceste ofera copilului tau experienta magica a unei lumi de basm.
De ziua lor, copiii si nu numai vor fi incantati de povesti cu vrajitoare, printi si printese si cu o multime de creaturi magice. Iata cateva povesti pe care le veti citi in acest prim volum: ?Jack, hotul cel viclean?, ?Pestele si inelul?, ?Boneta din Papura?, ?Mireasa Capcaunului?, ?Sotul fetei sobolanului?, ?Porcarul si fata de imparat?, ?Hans cel norocos?, ?Vantul si soarele?.
Volumele sunt completate de ilustratii spectaculoase, adaptate fiecarei povesti în parte si gândite special pentru grupa de vârsta careia i se adreseaza. Mai mult deât atât, fiecare poveste are calculat si timpul în care poate fi lecturata, oferind parintilor ocazia sa aleaga titlul în functie de timpul pe care îl au la dispozitie. Un cadou perfect pe care sa i-l oferi copilului tau... Ii poti oferi o lume de basm, chiar de ziua lui. Lectura placuta! Numai impreuna cu Jurnalul National.

×
Subiecte în articol: Jurnalul National
Parteneri
Prognoza meteo ANM pentru luna mai. Vremea se schimbă după Paște
x close