Antena 3 CNN Actualitate Cultură "Putin este un HOMOSEXUAL. Nu are viaţă sexuală". A ajuns să fie interzis în Rusia

"Putin este un HOMOSEXUAL. Nu are viaţă sexuală". A ajuns să fie interzis în Rusia

"Putin este un HOMOSEXUAL. Nu are viaţă sexuală". A ajuns să fie interzis în Rusia
de O.P.    |    30 Mai 2014   •   09:03

Volumul "Putin . O biografie interzisă", semnat de celebrul analist politic Stanislav Belkovski, va fi lansat, sâmbătă, la Salonul Internaţional de Carte "Bookfest". Interzisă în Rusia, cartea dezvăluie informaţii de natură să arunce în aer miturile şi prejudecăţile despre unul dintre cei mai puternici oameni ai planetei, Belkovski conturându-i liderului rus un portret deloc măgulitor, scandalos pe alocuri, dar, mai presus de orice, veridic, informează Agerpres.

Potrivit editurii Corint, distrugând toate clişeele, el îl prezintă pe ţarul actual ca pe un om frământat de mari probleme, care a avansat în carieră fiindcă a ştiut întotdeauna să le fie loial stăpânilor săi. Pentru Belkovski, Putin e un om lipsit de orice interes faţă de ideologii şi chiar faţă de politică şi e mânat doar de dorinţa de a face bani pentru el şi apropiaţii săi, pe care politologul nu se sfieşte să îi numească nişte cleptocraţi.

În carte, Belkovski specualează faptul că "sexul şi viaţa sexuală îi sunt străine" politicianului, despre care autorul spune că ar fi un "homosexual latent", scrie Huffington Post.

Analist politic şi specialist în comunicare rus, Stanislav Belkovski (n. 1971) este vărul oligarhului Boris Berezovski.

A lucrat în calitate de consultant politic, strateg de campanie electorală şi autor de discursuri pentru politicieni de top din Rusia, dar şi din Ucraina.

×
Parteneri
Termoenergetica opreşte apa caldă în 100 de blocuri din Bucureşti
x close