Antena 3 Actualitate Cultură Radu Beligan, la Sinteza zilei: Eu sunt optimist, sunt sigur că Dumnezeu are planurile lui şi pentru noi, nu trebuie să disperăm

Radu Beligan, la Sinteza zilei: Eu sunt optimist, sunt sigur că Dumnezeu are planurile lui şi pentru noi, nu trebuie să disperăm

20 Iul 2016   •   14:02
La 94, în 2013, actorul Radu Beligan a fost invitatul lui Mihai Gâdea la Sinteza Zilei. Cu peste 80 de roluri jucate în teatru şi 30 în filme, actorul Radu Beligan a încetat din viață, în urma unui stop cardio-respirator. 
 
"Eu sunt optimist, eu sunt sigur că Dumnezeu are planurile lui şi pentru noi, nu trebuie să disperăm", a spus Radu Beligan la emisiunea Sinteza Zilei, de la Antena 3.
 

Venerabilul actori, unul dintre cei mai mari oameni de cultură din România, membru de onoare al Academiei Române, a rememorat cele peste şapte decenii de carieră în teatru şi film, ani în care a adunat succese memorabile. A fost, pe rând, director al Teatrului de Comedie şi al Teatrului Naţional, a fost profesor la Institutul de Teatru si Film, a primit zeci de distincţii în ţară şi în străinătate. 
 
Radu Beligan a fost un om al timpurilor sale, păstrând întotdeauna pasul cu schimbările sociale, artistice şi tehnologice. 
 

×

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp

Parteneri
x close