Antena 3 CNN Actualitate Cultură S-au pus în vânzare biletele la Fest(in) pe Bulevard 2018

S-au pus în vânzare biletele la Fest(in) pe Bulevard 2018

S-au pus în vânzare biletele la Fest(in) pe Bulevard 2018
03 Aug 2018   •   13:35
Biletele pentru cea de-a VI-a ediţie a Festivalului Internaţional de Teatru Fest(in) pe Bulevard, care va avea loc în perioada 12 - 21 octombrie, au fost puse în vânzare, anunţă Teatrul Nottara. Primii cumpărători se vor bucura de o promoţie. Sute de bilete sunt disponibile la preţuri speciale: 17, 28 de lei şi 32,40 de lei, în funcţie de categorie şi de locul de desfăşurare a spectacolului. Tichetele vor putea fi cumpărate doar în sistem online, de pe www.festinpebulevard.ro şi www.nottara.ro.
 
Începând cu data de 21 august, acestea vor fi disponibile şi la Agenţia de bilete a Teatrului Nottara, deschisă zilnic, între orele 10.00 - 20.00.
   
În perioada 12 - 21 octombrie, Fest(in) pe Bulevard va cuprinde peste 30 de producţii, grupate în mai multe secţiuni, la care participă artişti din nouă ţări: România, Franţa, Polonia, Republica Moldova, Bulgaria, Rusia, Italia, Serbia, Kazahstan. Festivalul mai cuprinde evenimente conexe: colocvii, spectacole-lectură pe texte adecvate temei centrale, discuţii cu publicul după reprezentaţii, evenimente stradale, lansări de carte (de teatru), expoziţii de fotografie de teatru, întâlnirile AICT.RO şi aniversări ale unor personalităţi teatrale.

Tema ediției Fest(in) pe Bulevard 2018 este Criza comunicării. Mai multe informaţii despre spectacolele programate se găsesc pe www.festinpebulevard.ro.

Antena 3 este partener media al Fest(in) pe Bulevard 2018.

×
Parteneri
Orașul din Europa care cere ca ziua să aibă 26 de ore în loc de 24
x close