Sondaj al publicaţiei americane Huffington Post: L-a lovit Băsescu pe băiat?

01 Dec 2009   •   18:46
Sondaj al publicaţiei americane Huffington Post:  L-a lovit Băsescu pe băiat? Huffington Post
Guvernul român s-a prăbuşit şi economia României se duce de râpă. În aceste condiţii, opinia publică din România este preocupată de apariţia unui material video de 18 secunde care îl prezintă pe preşedintele României lovind un băiat, scriu jurnaliştii americani de la Huffington Post.

Publicaţia americană nu s-a limitat la a posta infomaţii despre incident, ci a mers mai departe şi a organizat un sondaj. ?L-a lovit Băsescu pe băiat?? Asta vor să afle jurnaliştii de peste ocean.
Sondajul de opinie include variantele de răspuns "Da", "Nu" şi "Da, însă nu pare să fi fost intenţionat".Incidentul în care este implicat preşedintele României a ajuns şi pe primele pagini ale publicaţiilor din Rusia. Publicul român a putut vedea cum preşedintele lor a lovit un băiat în campania electorală din 2004. Pus faţă în faţă cu materialul video, Traian Băsescu nu a negat întâmplarea, dar nici nu a confirmat, explicând că trebuie să se consulte cu persoane din staff-ul său înainte de a da o explicaţie, povestesc jurnaliştii ruşi.

Susţinătorii lui Traian Băsescu sunt de părere că materialul video ar fi trucat. Această variantă ar putea fi explicată prin absenţa unor scurte secvenţe din material, dar şi prin prezenţa unor anomalii vizuale, care pot fi observate la o derulare lentă a imaginilor.

URMĂRIŢI MATERIALUL VIDEO CARE A PROVOCAT ÎNTREGUL SCANDAL:


Antena3.ro

Parteneri
x close