Antena 3 CNN Actualitate Cultură Spectacolul Carmina Burana a încheiat "Zilele Craiovei". Membri ai familiei regale a României, prezenţi la eveniment

Spectacolul Carmina Burana a încheiat "Zilele Craiovei". Membri ai familiei regale a României, prezenţi la eveniment

Spectacolul Carmina Burana a încheiat "Zilele Craiovei". Membri ai familiei regale a României, prezenţi la eveniment
Sursa foto: Foto: captura Antena 3
de M.Z.    |    02 Iun 2014   •   12:15

Cel mai important eveniment al anului, spectacolul "Carmina Burana", a încheiat seria evenimentelor dedicate oraşului Craiova. Peste 400 de artişti au participat la acest spectacol pus în scenă de Opera Română din Craiova în faţa a mii de craioveni. 

La eveniment au fost prezenţi şi câţiva membri ai familiei regale a României: Principesa Margareta, Principele Radu şi Principele Nicolae. 

Opera Carmina Burana a fost pusă în scenă, în centrul Craiovei, de aproape 400 de artişti ai operei naţionale din Craiova, care au oferit un spectacol grandios. 
 
Jongleriile cu focul şi efectele speciale s-au sincronizat cu muzica şi dansul, astfel că spectacolul a reuşit să cucerească publicul, care a aplaudat la scenă deschisă prestaţia artiştilor.
 
Invitaţii de onoare ai serii au fost Principele Radu şi soţia lui, Principesa Margareta.
 
Principesa Margareta, Principele Radu şi Principele Nicolae au ajuns, duminică după-amiază, la Craiova, cu trenul regal şi au fost întâmpinaţi cu urale, iar gazdele le-au oferit flori, pâine şi sare.
 
Timp de şapte zile, la Craiova au avut loc spectacole de teatru, concerte în aer liber şi recitaluri ale unor trupe şi artişti în vogă. Capitala Băniei şi-a depus anul trecut candidatura pentru a deveni Capitală Europeană în 2021. "Zilele Craiovei" s-au încheiat cu un grandios foc de artificii.

×
Parteneri
Românii care vor fi obligați să își instaleze al doilea contor pentru energie
x close