Antena 3 CNN Actualitate Cultură STELA POPESCU. Mărturii tulburătoare după moartea actriței Stela Popescu

STELA POPESCU. Mărturii tulburătoare după moartea actriței Stela Popescu

STELA POPESCU. Mărturii tulburătoare după moartea actriței Stela Popescu
23 Noi 2017   •   17:20

STELA POPESCU Actorul Ion Dichiseanu a declarat joi, pentru AGERPRES, că "trăim clipe cumplit de grele" atunci când apare vestea decesului unui coleg, mai ales unul de talia Stelei Popescu. STELA POPESCU

STELA POPESCU  "Nu-mi găsesc cuvintele. Eu care am făcut film, am făcut spectacole în ţară şi străinătate cu ea, acum câteva zile am stat de vorbă cu ea, niciodată nu s-a văitat. Era genul de om care nu se văita, că o doare, că n-are aia, că merge la doctor, nu, era plină de viaţă, avea un tonus foarte bun. Eu, când mă întâlneam cu ea, îmi dădea viaţă, oricât de supărat aş fi fost, mă injecta cu bună dispoziţie. Vezi, Dumnezeu a fost nedrept cu ea, a luat-o prea brusc. Uneori poate e bine aşa, aşa cum şi colegul meu Hossu a murit pe scenă, asta e bine ca să nu mai sufere ceilalţi în jurul meu, sau să mă compătimească. Noi suntem puţin vanitoşi, nişte caractere mai puternice şi nu suportăm să ne compătimească", a declarat Ion Dichiseanu.

STELA POPESCU  Actriţa Stela Popescu a fost găsită decedată, joi, la domiciliul său, a declarat, pentru AGERPRES, coordonatorul SMURD Bucureşti, medicul Bogdan Opriţa.

STELA POPESCU  "Îmi vine greu să vorbesc despre Stela, care a fost o artistă unică, unică. A semănat numai cu ea, o artistă frumoasă, prezentabilă, inteligentă, cu multă inspirație, cu texte inspirate scrise de scriitori mari de umor, cu fundație de adevăr în textele astea. Aici este ceea ce-l face pe un artist de comedie mare — putere de a înțelege ceea ce spune, puterea de a descoperi ceea ce frământă sufletul omului și îl face să râdă. A face pe cineva să râdă este mult mai greu decât a-l face să plângă", a spus Dorel Vișan.

STELA POPESCU  El a precizat că Stela Popescu "a făcut parte din categoria artiștilor mari".

STELA POPESCU  Actrița Stela Popescu a fost găsită decedată, joi, la domiciliul său, a declarat, pentru AGERPRES, coordonatorul SMURD București, medicul Bogdan Oprița.

STELA POPESCU  Ministrul Culturii şi Identităţii Naţionale, Lucian Romaşcanu, a deplâns joi moartea actriţei Stela Popescu, subliniind că rămân în amintire lucrurile minunate realizate de aceasta într-o viaţă dedicată artei.

STELA POPESCU "O ştiu personal de când umblam pe sub masa la care stătea. Acum câteva zile ne-am văzut la mine la birou, plină de energie şi de idei de proiecte. Astăzi nu mai este, dar ne rămân în amintire lucrurile minunate realizate într-o viaţă dedicată artei. Dumnezeu să o odihnească în pace", a scris Romaşcanu, pe Facebook.

STELA POPESCU Actriţa Stela Popescu a fost găsită decedată, joi, la domiciliul său, a declarat, pentru AGERPRES, coordonatorul SMURD Bucureşti, medicul Bogdan Opriţa. Stela Popescu avea 81 de ani.

×
Subiecte în articol: Stela Popescu Stela Popescu a murit
Parteneri
Percheziții în Bucureşti: "Maestru spiritual” acuzat de trafic de persoane
x close