Antena 3 CNN Actualitate Cultură Tenorul român Bogdan Mihai va debuta pe scena Operei din Zurich, cu un rol în piesa „Don Pasquale”

Tenorul român Bogdan Mihai va debuta pe scena Operei din Zurich, cu un rol în piesa „Don Pasquale”

Tenorul român Bogdan Mihai va debuta pe scena Operei din Zurich, cu un rol în piesa „Don Pasquale”
27 Oct 2011   •   18:49

Tenorul Bogdan Mihai va debuta, mâine seară, pe scena Operei din Zurich, în rolul Ernesto, din opera “Don Pasquale”, de Gaetano Donizetti. Alături de el, pe scenă vor mai urca artişti importanţi, precum marele bass-bariton Ruggero Raimondi (în rolul lui Don Pasquale), Isabel Rey (Norina) şi baritonul Oliver Widmer (Doctorul Malatesta).

Bogdan Mihai a avut parte de un succes răsunător la Tokyo, unde a susţinut două concerte de Belcanto alături de celebra soprană Angela Gheorghiu.

Regia spectacolului este semnată de Grisha Asagaroff, cu care tenorul a colaborat şi pentru „Il Barbiere di Siviglia”, de Gioachino Rossini, spectacol pus în scenă anul trecut la Dresden Semperoper. La conducerea Orchestrei şi a Corului Operei din Zurich se va afla marele maestru Nello Santi, sub a cărui bagheta au cântat cele mai mari nume ale scenei lirice internaţionale, precum Luciano Pavarotti, Montserrat Caballe, Placido Domingo, Mirella Freni sau Leontyne Price.


×
Parteneri
Crimă șocantă într-un bloc din Sectorul 2 al Bucureştiului
x close