Antena 3 CNN Actualitate Cultură TIFF și-a făcut o platformă de tip Netflix - TIFF Unlimited

TIFF și-a făcut o platformă de tip Netflix - TIFF Unlimited

TIFF și-a făcut o platformă de tip Netflix - TIFF Unlimited
Sursa foto: foto: Vlad Cupșa - TIFF
01 Iun 2019   •   11:44

Preşedintele Festivalului Internaţional de Film Transilvania, Tudor Giurgiu, a anunţat vineri lansarea platformei de streaming TIFF Unlimited, despre care a spus că reprezintă o premieră în Estul Europei. 

Platforma online va transmite atât filme premiate la TIFF, în cadrul festivalului, dar şi alte producţii considerate interesante pentru publicul din România. 

"Marea noutate pe care o propunem în acest an la TIFF este TIFF Unlimited, prima platformă de streaming realizată de un festival de film în România şi, cred, în Estul Europei. Mai există platforme similare la Rotterdam şi la Goteborg. Acest proiect la care lucrăm de peste un an îl lansăm oficial vineri. E un loc unde se pot vedea  filmele premiate de la TIFF, filme noi, filme din oferta distribuitorilor, filme de artă, filme premiate. Mulţi cinefili ne-au scris că se termină TIFF-ul, unde se mai pot vedea filmele din festival sau care au circulat meteoric pe ecran. Am făcut nebunia asta", a spus regizorul Tudor Giurgiu, în cadrul galei de deschidere a TIFF.18. 

×
Parteneri
Procesul lui Vlad Pascu a fost amânat. Ar putea fi reluat de la zero
x close