Antena 3 CNN Actualitate Cultură Ultimul volum Harry Potter lansat simultan la Bucureşti, Timişoara şi Iaşi

Ultimul volum Harry Potter lansat simultan la Bucureşti, Timişoara şi Iaşi

Ultimul volum Harry Potter lansat simultan la Bucureşti, Timişoara şi Iaşi
04 Iul 2007   •   07:42

Cel de-al VII-lea şi ultimul volum din seria de romane pentru copii semnate de J.K. Rowling, intitulat „Harry Potter and the Deathly Hallows”, va fi lansat, simultan în Bucureşti, Timişoara şi Iaşi, în noaptea de 20 spre 21 iulie, la ora 2 şi un minut, de către Librăriile Cărtureşti şi Nautilus.

Cu acest prilej, strada Arthur Verona din Capitală şi intrările de onoare ale Iulius Mall din Timişoara şi Iaşi vor găzdui trei şcoli de magie care se vor întrece în măiestrie şi vrăji timp de patru ore în aşteptarea momentului magic reprezentat de deschiderea cuferelor cu cărţi. Animaţie, numere de iluzionism, baghete şi accesorii magice, suc de dovleac, cărţi de vrăji, muzica sferelor, animale fantastice, bomboane cu toate aromele se vor găsi în cele „trei oraşe vrăjitoreşti” în acea noapte.

Şi pentru că organizatorii doresc să descopere noi vrăjitori care să ducă mai departe faptele bune ale lui Harry Potter, a fost 'ticluită' o nemaiîntâlnită şcoală de magie, la care se poate da examen de admitere cu ajutorul Voucherului Magic. Astfel, cei care îşi vor rezerva, din timp, cartea, la Cărtureşti, pot alege în care cetate a Şcolii de Magie să fie admişi (în Bucureşti, în Iaşi sau Timişoara).

Ba mai mult, pot participa la cursurile de iniţiere în magie conduse de către Vrăjitorii de rang superior. Ucenicii vor căpăta bagheta, mătura şi pelerina lor de vrăjitori, iar cei care se dovedesc vrednici, depăşind încercările iniţiatice la care vor fi supuşi, vor primi înalta distincţie şi responsabilitate de Ucenic Vrăjitor.

Rompres

×
Parteneri
Ministrul Agriculturii, prima reacție în scandalul puilor vopsiţi
x close