Antena 3 CNN Actualitate Cultură Un hacker a pus mâna pe secretele ultimei cărţi Harry Potter (video)

Un hacker a pus mâna pe secretele ultimei cărţi Harry Potter (video)

Un hacker a pus mâna pe secretele ultimei cărţi Harry Potter (video)
22 Iun 2007   •   16:06

Cum se termină seria Harry Potter? Sigur vom afla peste o lună, pe 21 iulie, cînd se lansează ultimul volum. Până atunci însă zvonurile devin din ce în ce mai dese. Ultimul vine de la un hacker, care susţine că a pus mâna pe finalul volumului 7. Auto-intitulatul Gabriel spune că două personaje dragi ale seriei vor pieri. În ultimul volum al seriei, Lordul Cap de Mort o va ucide pe buna prietenă a lui Harry Potter, Hermione, susţine hacker-ul. Al doilea personaj îndrăgit care îşi va găsi sfârşitul în volumul 7 este Hagrid. Uriaşul, iubitor de animale, va fi ucis de un profesor, adept al Lordului Întunericului.

Sunt câteva dintre dezvăluirile hackerului Grabriel, care a reuşit, susţine el, să intre în calculatorele editurii celebrei scriitoare J.K. Rowling şi să citească ultimul volum. Pentru credibilitate, el a postat pe un site câteva fragmente din text. Dezvăluirile hackerul-ui nu sunt tocmai fericite, dar important pentru fanii Harry Potter este ca micul vrăjitor să îl distrugă pe Cap de Mort. Iar asta chiar se va întâmpla, susţine Gabriel.

Editura i-a avertizat pe fanii Harry Potter să nu dea crezare zvonurilor, tot mai dese în ultima vreme. Acelaşi apel a fost lansat şi de scriitoarea J.K. Rowling. Ea i-a rugat pe cei care spun că ştiu conţinutul ultimului volum să respecte misterul care-l învăluie. ?Harry Potter şi Sfinţii Mortali? va fi lansat pe 21 iulie.  

Observator

×
Parteneri
Cu cât vor fi penalizați românii care se pensionează anticipat
x close