Antena 3 CNN Actualitate Cum a reacţionat Elena Udrea la dezvăluirile Adrianei Săftoiu

Cum a reacţionat Elena Udrea la dezvăluirile Adrianei Săftoiu

Cum a reacţionat Elena Udrea la dezvăluirile Adrianei Săftoiu
25 Mai 2015   •   16:45

Fostul consilier prezidenţial Adriana Săftoiu a povestit în cartea sa momente picante din timpul primului mandat al preşedintelui Traian Băsescu. Săftoiu a povestit cum Elena Udrea, care îl însoţea pe Băsescu în Italia, i-a captat atenţia lui Silvio Berlusconi.

Iată cum a reacţionat Elena Udrea la dezvăluirile făcute de Adriana Săftoiu:

"Astazi este foarte profitabil sa vorbesti despre Elena Udrea.Este regretabil ca o persoana cu certe calitati, care ar putea castiga si din altceva decat din barfe si mizerii, se coboara sa vanda povesti de budoar inventate din invidie si frustrare.

Am avut mult de suferit in viata de pe urma invidiei si rautatii unor femei care au sacrificat orice doar pentru a incerca sa-mi faca rau.

Din fericire pentru mine, sunt un om binecuvantat, pentru ca nu urasc, nu pizmuiesc si stiu ce inseamna loialitatea si recunostinta. Spre deosebire de Adriana, nu am fost fotografiata iesind din apartamente obscure de la intalniri cu barbatii altora.
Niciodata nu mi-am permis sa ma port fara respect fata de Presedintele Romaniei, fata de familia sa, chiar daca ne leaga un parteneriat de aproape 11 ani.

Pun insinuarile Adrianei Saftoiu pe seama propriilor neimpliniri in relatia cu Traian Basescu si ii doresc sa isi gaseasca linistea", a scris Elena Udrea pe Facebook.

×
Subiecte în articol: Elena Udrea Adriana Saftoiu
Parteneri
Horoscop 25 septembrie 2023. Leii au parte de certuri în cuplu
x close