Antena 3 CNN Actualitate Cum a tranşat Fiscul cu tatăl Simonei Halep problema datoriilor acestuia către stat

Cum a tranşat Fiscul cu tatăl Simonei Halep problema datoriilor acestuia către stat

Cum a tranşat Fiscul cu tatăl Simonei Halep problema datoriilor acestuia către stat
Sursa foto: sursa: digisport.ro
19 Oct 2015   •   23:27

Tatăl jucătoarei de tenis Simona Halep, Stere Halep, a încheiat o înțelegere cu Fiscul prin care, conform informațiilor Profit.ro, a eșalonat la plată pe cinci ani, până în 2018, datoriile bugetare ale firmei de produse lactate Lacto Mony, în cuantum de 225.770 lei. Fiscul își menține însă sechestrul pe un activ al firmei, până la achitarea integrală a datoriei.

Conform înțelegerii încheiate, în 2013, de Halep tatăl, datoria firmei, cu sediul în Constanța, trebuie achitată până în luna aprilie 2018, simultan cu plata obligațiilor fiscale lunare.

De la data acordării eșalonării la plată, firma a respectat graficul de eșalonare și a achitat la scadență și obligațiile curente.

La momentul înțelegerii cu ANAF, Serviciul Fiscal Orășenesc Hârșova a pus sechestru pe spațiul în care firma prepară produsele lactate, în suprafață de 852 metri pătrați. Sechestrul este menținut până când firma va achita integral datoria eșalonată.

Fiscul instituise sechestru și pe mașinile firmei, un Mercedes Benz, un Audi A6, un Seat și o autoutilitară Fiat Ducato, care a fost însă ridicat după achitarea unei părți din obligații.

×
Subiecte în articol: Simona Halep
Parteneri
Sărbătoarea Paştelui în lume. Tradiţii şi obiceiuri inedite, în mai multe țări
x close