Antena 3 CNN Actualitate Cum arată tânăra care a luat SINGURUL 10 curat la BACALAUREAT. "Am fost surprinsă când am văzut rezultatele"

Cum arată tânăra care a luat SINGURUL 10 curat la BACALAUREAT. "Am fost surprinsă când am văzut rezultatele"

Cum arată tânăra care a luat SINGURUL 10 curat la BACALAUREAT. "Am fost surprinsă când am văzut rezultatele"
Sursa foto: Foto: Facebook.com
de O.P.    |    07 Iul 2014   •   13:05

Lorena Budulan de la Colegiul Naţional „Andrei Şaguna“ a luat singurul 10.00 curat de la Bacalaureat din Braşov.

Lorena Budulan a ales Colegiul Naţional Andrei Şaguna când a intrat in clasa a V-a. „Am ales Şaguna în gimnaziu la îndrumarea părinţilor. După cei patru ani m-am convins că este cea mai bună şcoală din Braşov şi am decis că vor urma aici şi cei patru ani de liceu“, povesteşte eleva.

Nu a fost niciodată preocupată să aibă 10.00 pe linie. În cei patru anii de liceu a avut media generală 9.00. A vrut însă să înveţe cât mai mult. Media de la Bacalaureat a surprins-o puţin. „M-am pregătit mai mult în ultimul an. Nu mi s-a părut foarte greu la Bacalaureat. Dacă la matematică şi la informatică eram sigură că o să iau nota maximă, la română am fost puţin surprinsă. Nu poţi fii niciodată sigur la limba română, deoarece este o materie puţin subiectivă. Am fost foarte bucuroasă să am luat 10.00 curat, mă simt mândră de acest lucru. Îmi doresc însă foarte mult să intru la facultate, mai mult decât mi-am dorit un 10.00 la Bacalaureat“, a mai spus Lorena Budulan, citată de adevărul.ro.

×
Subiecte în articol: rezultate bacalaureat
Parteneri
Pensia pe care o va avea Klaus Iohannis după 42 de ani de muncă
x close