Antena 3 CNN Actualitate Cum poate fi declarat decesul Alexandrei Măceșanu. Mai există dubii din punct de vedere științific?

Cum poate fi declarat decesul Alexandrei Măceșanu. Mai există dubii din punct de vedere științific?

Cum poate fi declarat decesul Alexandrei Măceșanu. Mai există dubii din punct de vedere științific?
Sursa foto: Foto: Alexandra Macesanu/ Facebook
02 Sep 2019   •   23:25

Fostul șef al Institutului Național de Medicină Legală, Vladimir Beliș, a explicat luni, la Subiectiv, ce urmează în cazul Alexandrei Măceșanu după ce ADN-ul său a fost găsit în butoiul lui Gheorghe Dincă.

"Dubii nu pot să mai există atâta timp cât rezultatele sunt acestea, dar eliberarea certificatului constatator de deces medicul legist nu o face decât după efectuarea autopsiei.

În momentul în care eventual organele de justiție pun întrebarea aceasta INML, dacă pe baza acestor investigații se poate ajunge la concluzia că persoana despre care discutăm este decedată, și răspunsul de la INML, pe baza acestui rezultat nu poate fi decât pozitiv, în această situație organele de justiție declară decesul persoanei", a spus profesorul Vladimir Beliș.

×
Subiecte în articol: Subiectiv
Parteneri
Buletinele cu cip, gratuite. Cum beneficiază românii de ele şi care sunt noile schimbări la cărțile electronice de identitate
x close