Antena 3 CNN Actualitate Cum promovează ”Breasla Cârciumarilor Brașoveni” orașul de la poalele Tâmpei

Cum promovează ”Breasla Cârciumarilor Brașoveni” orașul de la poalele Tâmpei

Asociația ”Breasla Cârciumarilor Brașoveni” a realizat un material de promovare menit să le deschidă apetitul turiștilor pentru orașul de la poalele Tâmpei și, mai ales, să îi încurajeze să calce pragul localurilor care promit cele mai desăvârșite experiențe culinare.

Cum promovează ”Breasla Cârciumarilor Brașoveni” orașul de la poalele Tâmpei
de Cristina Tudorache    |    30 Iun 2020   •   20:13

În materialul video realizat de ”Breasla Cârciumarilor Brașoveni”, din resurse proprii, apar reprezentanții localurilor - restaurante, terase, cafenele, cofetării - care îi încurajează pe vizitatori, cu argumente, să aleagă cetatea Brașovului pentru escapadele lor.

”Breasla Cârciumarilor din Brașov are multe idei bune. De la verdele ăsta care ne înconjoară, probabil. Ori de la mâncarea bună și cafeaua proaspăt prăjită. Poa’ sa fie și pentru că stăm umăr la umăr și iubim orașul ăsta frumos.”, a scris Oana Irina Coantă, pe Facebook, în descrierea materialului video care promovează orașul de la poalele Tâmpei.

Ea spune că ideea a venit firesc și a fost rezultatul unui efort de echipă, al breslei. Membrii asociației s-au organizat singuri și, din resursele propii, au realizat un videoclip pentru promovarea Brașovului și a mâncării din oraș. Oana spune că orașul este perfect în contextul pandemiei, iar locațiile membrilor asociației sunt cele mai sigure. 

Brașov, capitala verde

”Brașovul a fost mereu un loc al breslelor și un oraș unde s-au adunat ingredientele bune, cârciumile, cafenelele și cofetăriile faine. Avem orașul, dar avem și dealurile și munții din jur. Avem străduțele pitorești dar și locuri frumoase unde se mănâncă bine, se bea o cafea bună, unde oamenii povestesc la o bere artizanală locală.”, mai spun membrii asociației.

Breasla Cârciumarilor din Centrul Vechi al Brașovului este formată din 16 companii din domeniul HoReCa.
 

×
Parteneri
Negocieri intense pentru evitarea grevei generale a poștașilor
x close