Antena 3 CNN Actualitate Cum s-a ajuns la CONDAMNĂRI în dosarul "Trofeul Calităţii". Bogdan Popovici, despre condamnarea sa, la "Sinteza zilei"

Cum s-a ajuns la CONDAMNĂRI în dosarul "Trofeul Calităţii". Bogdan Popovici, despre condamnarea sa, la "Sinteza zilei"

Cum s-a ajuns la CONDAMNĂRI în dosarul "Trofeul Calităţii". Bogdan Popovici, despre condamnarea sa, la "Sinteza zilei"
02 Mai 2013   •   23:18

Am căzut într-un vârtej care a fost pornit într-un fel şi a sfârşit într-un alt fel, a afirmat Bogdan Popovici, pentru ediţia de joi seară a emisiunii "Sinteza Zilei", cu privire la dosarul "Trofeul calităţii" în care a fost condamnat la şase ani de închisoare cu executare.

"Nimeni nu a venit la Bogdan Popovici ca fiind vinovat. Istoria acestui proces, citită cu răceală, arată de fapt şi de drept de ce s-a ajuns la Trofeul calităţii cu condamnări", începe să povestească Bogdan Popovici.

Bogdan Popovici: Băsescu a dezbinat ţara. Nava e la cheu, dar ruginită, găurită şi adusă de alt echipaj

El aminteşte de multiplele controlale ale ANAF, care nu au găsit niciodată nimic în neregulă, de procesele lungi din acest dosar la care au fost obligaţi să participe de şeful completului de judecată, Ionuţ Matei, chiar dacă acea audiere nu îi viza în mod direct.

"Comportamentul lui Ionuţ Matei este incalificabil", adaugă Bogdan Popovici, care îşi aminteşte cum a pedepsit-o fizic pe una din acuzate, Irina Jianu, o femeie cu o greutate de peste 100 de kilograme, punând-o să stea în picioare timp de două ore.

Bogdan Popovici, condamnat în dosarul "Trofeul calităţii": Marina a vorbit din nevoia ei de adevăr

După ce Mihai Gâdea a stat de vorbă cu Marina Popovici, una dintre persoanele condamnate pentru corupţie în dosarul "Trofeul Calităţii", în ediţia de  joi seară a emisiunii "Sinteza Zilei" de la Antena 3, Gâdea a vorbit cu soţul acesteia, afaceristul Bogdan Popovici.

Marina-Ioana Popovici alături de soţul său Bogdan Popovici se află la închisoare după ce au fost condamnaţi în dosarul „Trofeul Calităţii“. Bogdan Popovici a primit o pedeapsă de şase ani de închisoare, iar soţia sa cinci ani, ambele pedepse fiind cu executare.



Citeşte şi:

Interviu emoţionant de după gratii. Marina Popovici: Nu am crezut până în ultima clipă

Ce spune Marina Popovici despre arestarea ei în dosarul "Trofeul Calităţii"

Marina Popovici: Să fii închis cere un efort de adaptare uriaş. Primăvara este mai greu

Marina Popovici: Dacă eu sunt aici, înseamnă că ceva este în neregulă acolo

×
Subiecte în articol: Mihai Gâdea
Parteneri
Calitatea aerului din România, afectată de praful saharian
x close