Antena 3 CNN Actualitate Cum și-a bătut joc statul român de monumentele din România? De ce nu le-a putut duce mai departe?

Cum și-a bătut joc statul român de monumentele din România? De ce nu le-a putut duce mai departe?

Cum și-a bătut joc statul român de monumentele din România? De ce nu le-a putut duce mai departe?
04 Noi 2012   •   20:32

"100 de locuri de salvat din Romania" este o campanie lansata de echipa emisiunii Secvential-Antena3. Puteti fi parte a acestei initiative facand propuneri si votand locurile pe care credeti ca impreuna le putem recupera din uitare, gunoaie, ruine, nepasare.

Pot fi monumente sau situri arheologice si naturale, abandonate sau distruse, pot fi spitale, scoli sau obiective industriale care merita recuperate si repuse in functiune sau orice alt loc cu incarcatura istorica sau emotionala pe care il considerati demn de a avea un viitor.

Adrian Ursu a prezentat deja cateva propuneri si povestile unor astfel de colturi de Romanie. Primul dintre acestea este demolarea Mănăstirii Văcărești. Acesta era unul dintre edificiile care ar fi putut sta foarte bine în rând cu cele ale civilizației europene.


La finalul campaniei, impreuna, putem determina autoritatile sa finanteze renovarea sau recuperarea respectivelor situri, sa mobilizeze voluntari sau sa gaseasca solutii de parteneriat pentru a le reda viata. Va asteptam si pe pagina de Facebook a campaniei.

×
Subiecte în articol: Secvential
Parteneri
Horoscop 8 decembrie 2023. Racii primesc un semn bun
x close