Antena 3 CNN Actualitate Cum vor influenţa deszăpezirile creşterea economică din 2013. "Când o veni zăpada vom vedea cine rămâne blocat de ninsori"

Cum vor influenţa deszăpezirile creşterea economică din 2013. "Când o veni zăpada vom vedea cine rămâne blocat de ninsori"

Cum vor influenţa deszăpezirile creşterea economică din 2013. "Când o veni zăpada vom vedea cine rămâne blocat de ninsori"
de O.P.    |    23 Noi 2012   •   06:04
Creşterea economică de anul viitor depinde de cât de repede vor fi deszăpezite drumurile. Declaraţia aparţine consilierului guvernatorului BNR, Adrian Vasilescu.

Acesta speră că ministrul Transporturilor, Ovidiu Silaghi, îşi va respecta promisiunea şi nu vor fi probleme pe şoselele din România în această iarnă.


Adrian Vasilescu, consilierul guvernatorului BNR: "Asta e realitatea, pentru ca nu avem irigatii, nu avem investitii in agricultura, bani in agricultura, tine de bunul Dumnezeu, cand ploua, cand e bine, creste recolta si la PIB se mai aduna vreo 2 miliarde de euro. Am vazut o declaratie a ministrului transporturilor care a spus ca presa a exagerat, noi suntem pregatiti, sa vedem cand o veni zapada cine a exagerat, el sau presa

Sa inteleg ca cresterea economica depinde de ministrul transprturilor? Nu, depinde de transporturi, depinde de firmele care lucreaza si de multe alte firme. Daca a exagerat ministrul va fi blocat de ninsori".



×
Subiecte în articol: ninsoare deszapezire
Parteneri
Tradiţii şi obiceiuri în prima zi de Paşte. Ce trebuie să faci astăzi
x close